Bagaimana Menaikkan dan Meletupkan Jualan di Instagram

Sekarang ni, penggunaan Instagram memang tengah hot! Banyak online shop yang mula menjual di Instagram selain Facebook.

Ramai yang mula buat jualan "meletup-letup" kat sana, salah seorang daripadanya, Tuan Nigel Ong. Siapa Nigel Ong? Tak kenal ke? Ish.. sila google sendiri, rajinkan diri ye adik-adikku.

Dulu, beliau banyak jual barang-barang yang diborong dari china secara online di Facebook. Tapi sekarang, banyak jualannya diperolehi dari instagram pulak.

Dalam masa yang sama, ramai juga yang tanya, bagaimana beliau meletupkan jualan produk beliau di instagram?

Untuk memudahkan perkongsian ilmu, maka, beliau telah menulis ebook panduan step-by-step bagaimana beliau menggunakan instagram untuk meletupkan jualan produk-produk beliau!

Hampir 2-3 bulan juga beliau ambil masa untuk siapkan ebook ni, and finally siap!

Dalam ebok ni, beliau menunjukkan step-by-step bagaimana untuk menambahkan bilangan follower di instagram menggunakan teknik yang paling mudah serta bagaimana untuk meningkatkan jualan. Ye lah kan, selain testimoni, sekarang ni prospek lebih pandang pada jumlah followers untuk diorang percaya pada satu-satu instagram tu, dah kalau jumlah followers pon 2-3 kerat je, diorang pandang sebelah mata je lah instagram yuolls, hihi.

Kalau kaurang yang buat bisnes online samada part time atau full time, lebih-lebih lagi menggunakan instagram, hakak sarankan kaurang kaut ilmu dalam e-book ni, seberapa banyak ilmu yang kaurang nak dapat, kaut je selagi mampu, jangan kedekut. Sebab ilmu ni berguna juga untuk kaurang sekarang dan in future tau.

By the way, yang paling best e-book ni, turut disertakan 4 ebook bonus yang sangat menarik! Apa dia? Dapatkan e-book ni, then you'll know.

Kalau kaurang nak tahu detail; testimoni yang pernah baca e-book ni, isi kandungan e-book, dan lain-lain lagi, boleh terus klik link dibawah ok? Ingat, kalau nak berjaya, dengan ilmu, jangan kedekut!
https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=13994_57_5_15


2 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Wah.. Bagus.. Tak kedekut ilmu.. berguna untuk yang nak buat bisnes di IG

Puan Wawa said...

sama nama dengan bos saya Mr Nigel Glovel.. hee