FOLLOWERS

TRY THIS!!

Saya 'hantu' handbags.

Salam.


Well, girls. Girls? Really? G.I.R.L??
Okay, I'm a girl not yet a woman, boleh? weke weke.

Perempuan, biasalah.. suka benda-benda yang cun, comel, cantik, etc. Eh, bukan perempuan aje sebenarnya, lelaki jugak.. kalau tak, masakan wujud lelaki yang cinta perempuan atas dasar rupa cun dia *kemain kau 'masakan' waka waka* 

Antara benda yang cun, comel, cantik, yang perempuan 'cinta' ialah beg tangan. Kan? atau Bukan?

Tapi bagi aku, YA! Aku pantang nampak handbags yang affordable & fabulous, i would just grab it! Tak dapat menahan! well, itulah perempuan as I said earlier. Ihiks. Sampai kadang-kala mak marah sebab ada handbag yang tak pakai lagi, dah berganti yang baru. Well, I can't control myself when it comes to this : handbags. *sigh*

Gila aku tahu?! eheh.


Antara handbags yang tak dapat menahan dari dimiliki ialah *kemain ayat* :








ok ok, cukup cukup, nak ngorat lebih, sila ke sini [klik]


'Saya' bersama maxi dress kesayangan. Nak jugak? Sini ada. 
Salam & bai!

10 si penari jari menaip kata sendiri:

Ezy Chiaki said...

best dpt kumpul handbag!
haha

h A n Y s said...

@Ezy,

haaa...like heaven tau! haha

aiman fanboy k-pop said...

whoaaa....apa lagi...p la cepat2 serbu market..keekee..
habis nnti gigit jari :0

faiq said...

belanja aku beg weyh..tp beg lelaki la..hehe

Sam Banjamin said...

so the gugurl you allzzzz....

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

http://www.nolimitadventure.com/

Nik Ainaa said...

sedang mencari sponsor

http://nikainaa.blogspot.com/2013/02/carian-sponsor-untuk-giveaway.html

nini said...

wah bestnye...boleh pilih2 je nanti sesuai ngan baju kan...=D

.::: Princess MOMOY :::. said...

woaa...tolong tolong tolng jangan goda momoy.
cantik2

Related Posts with Thumbnails