FOLLOWERS

TRY THIS!!

Materialistik, Beautilistik?

::Salam::



Si jejaka meluah, "You perempuan materialistik!". Jari telunjuk menuding-nuding, bermain-main ke arah gadis yang punya 'rupa' itu.


Balas gadis,"You pula beautilistik, baru kenal dah ajak bercinta, I tahu You suka I sebab I cantik, your friend told me and I even heard that indeed. So, fair enough isn't it?", angkuh bunyinya.



Point; 
Awak kata perempuan materialistik, lalu awak membenci dan beremosi.
Tapi awak lupa awak mencinta dia kerana rupa.


*hulur cermin* <-- untuk awak cermin diri. 

p/s: beautilistik? bahasa ubahan sendiri mungkin? ;P
p/s/s: Feel in loooove with maxi dress sekarang ni! Gila punya cinta. auw~ [sini]


Material
Beauty








7 si penari jari menaip kata sendiri:

RazFiRa said...

oo ade jugak ea perkataan beutilistic!

NOOR FATIN said...

betol tu hanyss. lelaki skrg ramai yg pandang pada kecantikan ;)

h A n Y s said...

@Razfira,

err..saje letak ikot sukasukihati je,hahaha~ tapi tak tau lah kalau memang ada..hee

h A n Y s said...

@Fatin,


TQ for ur concern~ haha! tak semua lah kan, tapi adaaa laaah kaannn.. ;p

zOeY zAu YaH said...

hahaha i like...

YOUsoF said...

Ada BENARnya jugak apa yang kau tulis tu Nys.. Dalam tak sedar ada yang berkawan sebab terpikat dengan luaran semata..

nurkaloi said...

harus materialistik kowtt
skrg bukan pmpuan jerk
laki punn

Related Posts with Thumbnails