FOLLOWERS

TRY THIS!!

Dan Sebenarnya..

Oh bulann..
Enggan layan diriku lagi..
Pabila..
....
....
Dan Sebenarnya 
ku mengharapkan disebalik senyumanmu itu..
kau juga merindui aku..

[mute]


Ehem.

Dan sebenarnya aku agak sibuk kebelakangan ni. (kata kau: "ada aku kisah?")
Dan sebenarnya aku tak buka blog disebabkan kesibukan itu. (kata kau:  "ada aku kisah?")
Dan sebenarnya ada yang tak berapa 'clear' maksud entri aku yang ini(kata kau"ada aku kisah?")
Dan sebenarnya mungkin ada yang tak 'clear' sebab tak baca yang ini. (kata kau:  "ada aku kisah?")
Dan sebenarnya entri yang paling latest yang tanpa tajuk dan isi itu, bukan disebabkan aku. (kata kau:  "ada aku kisah?")
Dan sebenarnya itu disebabkan adik aku. Dia terklik tanpa sedar yang mana aku rasa nak geget geget je hidung dia yang seperti jambu air itu. (kata kau:  "ada aku kisah?") 
Dan sebenarnya disebabkan itu, ada mulut mulut yang bajetmacamangelinajoling mengata bahawa aku saja nak soh-op. (kata kau:  "ada aku kisah?")
Dan sebenarnya aku dah tengok Wrath of The Titans yang tak berapa nak teruja bagi aku tu. (kata kau"aku separa kisah!")
Dan sebenarnya lepas ni aku menunggu untuk Battleship yang mana muka hensem ni jadi hero dan ini diharuskan tonton. (kata aku "aku gila kisah!")
Dan sebenarnya aku nak titip barisan perkataan berupa sebuah komen di blog kaurang, tapi kurang punya masa kebelakangan ni. (kata kau"ini aku kisah!")
Dan sebenarnya aku sempat bertweet tweet walau aku kata aku sibuk. (Ini kau nak kata apa? ihik)




Salam sayang dan rindu dari,
Hanys Najib si perindu.

wa nampak kasar dari luar. tapi wa cepat melt didalam. ehem.




p/s: bajet macam retis. baru tinggal blog berapa hari dah geletek semacam. Oh, semestinya aku minat menggeletek pada satu satu masa. ihik.

18 si penari jari menaip kata sendiri:

bujal X said...

mata itu~~~~besarnya~

pipoq said...

aku kata: "ada aku kisah?"

huhuhuhu

Rtp Farra Arisha said...

dan sebenarnya..i love you writing! hehe

RazFiRa said...

ooo suke geletek2 rupenye. hehehe

dan sebenarnya... saya suka blog anda

;)

h A n Y s said...

@bujal X

Trime Kasih~ tapi x boleh layan heliza lagi lah, haha

h A n Y s said...

@pipoq

tau dahh.. ;P

h A n Y s said...

@Rtp Farra Arisha

ouh, i'm touched! trima kasih..;)

h A n Y s said...

@RazFiRa

hehe..trima kasih awoook... ;D

pinyu pjah said...

aku dah tgok battleship..best dan hero dia memang hensem..woha..

h A n Y s said...

@pinyu pjah

Plis pliss, aku mohon jgn cite pasal kehebatan movie ni buat mase skang plisss, plisss..

X tengok lagiiiiii..belom ade kesempatan..grrrrrr, jeles ok! :pe

eLLa n aLia said...

hoho.. semua saya blom tengok lagi.. wargghh...!

CintaKhadijah said...

matanya bolatt bikin wa melt. ahaks..:P

h A n Y s said...

eLLa n aLia


yeay! sy dah tengok battleship!! wehuu..hehe

h A n Y s said...

CintaKhadijah


mata heliza lagi buat lu & wa melt wooo~ hahaha

nurkaloi said...

dan sebenarnye kaloi pun ngah meroyan nak tgok battleship

munna said...

dab sebenarnya...takkan hilang dlm hidup kita pasti ada je yg sebenarnya

h A n Y s said...

@nurkaloi

so skang dah tengok belom? kalau belom, sangatlah rugi! wehehe!

h A n Y s said...

munna,


errr..actually kurang faham maksud komen tu..hmm~ :)

Related Posts with Thumbnails