Materialistik, Beautilistik?

::Salam::



Si jejaka meluah, "You perempuan materialistik!". Jari telunjuk menuding-nuding, bermain-main ke arah gadis yang punya 'rupa' itu.


Balas gadis,"You pula beautilistik, baru kenal dah ajak bercinta, I tahu You suka I sebab I cantik, your friend told me and I even heard that indeed. So, fair enough isn't it?", angkuh bunyinya.



Point; 
Awak kata perempuan materialistik, lalu awak membenci dan beremosi.
Tapi awak lupa awak mencinta dia kerana rupa.


*hulur cermin* <-- untuk awak cermin diri. 

p/s: beautilistik? bahasa ubahan sendiri mungkin? ;P
p/s/s: Feel in loooove with maxi dress sekarang ni! Gila punya cinta. auw~ [sini]


Material
Beauty








www.hanysnajib.com KEPADA hanysapek.blogspot.com

::salam::


Disebabkan langsung kekosongan ilmu tentang IT, ok, bukan langsung, hanya separuh. Maka inilah jadinya!
Aku fikirkan bila dah ditukar semula ke blogspot, ia akan direct link dari address lama (www.hanysnajib.com) ke hanysapek.blogspot.com, tapi nyata telahan itu hanya satu telahan, atau mungkin sebab tindakan tanpa bertanya dahulu pada yang pakar? Ya, fine. Salah aku. Salah aku.


Argh!

Kee..ada yang boleh direct terus? If yes, wuhu! alhamdulillah!
if not, wuwu! :(((((


p/s: kata adik,"kalau kau ada FB page, boleh kau terus maklum kat situ, tapi malang kau takde".
Aku hanya ada twitter je, follow lah kalau sudi (link ada di side bar). Page? aku fikir masih tak layak, eceh. ;p


--aku tukar sebab jarang sangat update lately, sayang. Jadi [dot]com akan diguna di blog Tri Fa Wardrobe pula--

Dan Sebenarnya..

Oh bulann..
Enggan layan diriku lagi..
Pabila..
....
....
Dan Sebenarnya 
ku mengharapkan disebalik senyumanmu itu..
kau juga merindui aku..

[mute]


Ehem.

Dan sebenarnya aku agak sibuk kebelakangan ni. (kata kau: "ada aku kisah?")
Dan sebenarnya aku tak buka blog disebabkan kesibukan itu. (kata kau:  "ada aku kisah?")
Dan sebenarnya ada yang tak berapa 'clear' maksud entri aku yang ini(kata kau"ada aku kisah?")
Dan sebenarnya mungkin ada yang tak 'clear' sebab tak baca yang ini. (kata kau:  "ada aku kisah?")
Dan sebenarnya entri yang paling latest yang tanpa tajuk dan isi itu, bukan disebabkan aku. (kata kau:  "ada aku kisah?")
Dan sebenarnya itu disebabkan adik aku. Dia terklik tanpa sedar yang mana aku rasa nak geget geget je hidung dia yang seperti jambu air itu. (kata kau:  "ada aku kisah?") 
Dan sebenarnya disebabkan itu, ada mulut mulut yang bajetmacamangelinajoling mengata bahawa aku saja nak soh-op. (kata kau:  "ada aku kisah?")
Dan sebenarnya aku dah tengok Wrath of The Titans yang tak berapa nak teruja bagi aku tu. (kata kau"aku separa kisah!")
Dan sebenarnya lepas ni aku menunggu untuk Battleship yang mana muka hensem ni jadi hero dan ini diharuskan tonton. (kata aku "aku gila kisah!")
Dan sebenarnya aku nak titip barisan perkataan berupa sebuah komen di blog kaurang, tapi kurang punya masa kebelakangan ni. (kata kau"ini aku kisah!")
Dan sebenarnya aku sempat bertweet tweet walau aku kata aku sibuk. (Ini kau nak kata apa? ihik)




Salam sayang dan rindu dari,
Hanys Najib si perindu.

wa nampak kasar dari luar. tapi wa cepat melt didalam. ehem.




p/s: bajet macam retis. baru tinggal blog berapa hari dah geletek semacam. Oh, semestinya aku minat menggeletek pada satu satu masa. ihik.