FOLLOWERS

TRY THIS!!

#7 Wordless Wednesday

::salam::



-:: Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :: [klik sini]-








p/s: Ikan Cencaru Bakar + Makaroni Daging Goreng Kampung, antara resepi hujung minggu ari tu. nomnomnom ;p

10 si penari jari menaip kata sendiri:

pipoq said...

aku ingatkan ikan cencaru kena dera tadi tu..

Tapak Kaki said...

jilat jari beb tengok gambar ni..

NOOR FATIN said...

makaroni tuuuuuuuuuuuuu.. ngaaaa mesti sedappp!!

h A n Y s said...

@pipoq

dah memang kne dera dah tu, dirobek robek, disiat-siat, dibakar-bakar,akhirnya dimakan-makan, terakhir skali burrgghhh alhamdulillahhhhh.. ehehehe

h A n Y s said...

@Tapak Kaki


bukan je jari, lidah, bibir, gigi, semua jilat! pergh! ;p

h A n Y s said...

@NOOR FATIN


ngaaaaaa~sedapp~ tak sempat simpan utk dinner, lesap! T________T
(eh! perasan masak sdap! ahahaha)

Elih Japahar said...

Aiyoo, awal pagi perut ni berkocak lapar hahhaa...

CintaKhadijah said...

perghhh... kecur air liur den!

h A n Y s said...

@Elih Japahar


kalau bekocak, pi lah sarapan, haha

h A n Y s said...

@CintaKhadijah


lap lap air liur tu! e! hahaha

Related Posts with Thumbnails