FOLLOWERS

TRY THIS!!

#6 Wordless Wednesday





::salam::




-:: Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :: [klik sini]-







*******


p/s: teka kat mana aku captured ni. 
p/s: kalau aku nak buang yang besar, tapi TERkeluar sekali yg kecil, 80 sen lah ye?
p/s/s: basuh kaki SAHAJA pon kena bayar kat sini. =.=' (aku lupa pulak captured yang itu). baik pergi surau, basuh kaki kat sana. Betul2 ambil kesempatan.

Ni lah jadinya apabila proses pembuangan air besar dan air kecil didiskriminasikan. haha


Ok, jadi Word-semi-less Wednesday sudah.


Tentunya dia yang menaip;
                                                                                                              




 

22 si penari jari menaip kata sendiri:

pinyu pjah said...

hoooo..itu macam ka..haha

pipoq said...

camne tokei tu leh nak tau kot kot masuk dengan pakej tapi bayar yang paling murah ? ada cctv ye ? ahahahha

NOOR FATIN said...

hahahha haru!! adessss.. =,=

soooooour said...

cm mana dia tau kita wat apa dlm jamban tu....ada cctv!

- F i D - said...

susah skang..beli air kena bayar..nk buang air pun kena bayar :p

iPai said...

wah ... yg menjadi persoalan tuh, cam ne dia nak tahu kita byar untuk tuh .. kalau kita bayar utk buang air besar tp kita buang ai kecil, boleh refund tak ? =P


apa kabar hanys ? sori lama tak singgah sini

biQa Hatmin said...

mandi pon ada eh.... sabun,ubat gigi, shampoo ad gak ke.hehe

RazFiRa said...

hahahaha.. aku slalu mengalami dilema.. hari lain malas nak menaip.. tibe2 hari rabu rajin plak nak menaip.. dah x jadi wordless wednesday.. hahha

lawak ah gamba tu.. berkira sungguh

h A n Y S said...

pinyu pjah,

yaa..macam ini laa..haha

h A n Y S said...

pipoq

dia ade pasang le tu..tu pasal yakin tetapkan rege..haha

h A n Y S said...

NOOR FATIN

haru biru..haha

h A n Y S said...

soooooour


ada le tu..kalau tak, xkan yakin tetapkan rege,haha

h A n Y S said...

- F i D -


biasa lah,sekarang sume duit.. ;D

h A n Y S said...

iPai


blh kot, cakap "makcik, sy tekencing je, tak jadi berak, pulangkan 20sen!"haha


hai ipai!it's ok.. sihat ja..ang? amacam kat sana? ;D

h A n Y S said...

biQa Hatmin


ntah..rasanya xde, kalau ada, maunye lebih henggetnya, rm1 tu support air je kot..haha

h A n Y S said...

RazFiRa


kdg2 aku ari rabu pon malas nak naip..

kan?berkira sungguh! skali kena sound dgn sorang akak tu, padan lah muka..hihi

YOUsoF said...

Aku rasa kau ambik gambar ni dekat dinding yang cekik darah orang.. ;D


Untung sungguh la penjaga tandas sekarang ni kan... Bayar kat indah water sebulan tak sampai 30 sen pun (kalau tak silap) kan..

h A n Y S said...

YOUsof


ha'ah, indah water tu, tringat iklan kat radio..hehe

APAN said...

masuk tandas pun makin mhl skang...kalau bersih xpe...ni nak berak pun x sanggop dlm tu...

Tapak Kaki said...

ang cakap je tadi lepas kencing lupa nak basuh.. kira buleh free la kan.ahaks..

h A n Y S said...

APAN,

cite pasal toilet x bersih tp kena bayar ni, aku tringat masa aku kat 1 mall ni, abang tu siap marah akak jaga toilet sbb kena bayar tapi toilet kotor, masing2 tengok..then dia mintak balik duit yg dia bg tu.. ^^

h A n Y S said...

Tapak Kaki,


tak pasal2 nanti makcik tu pandang aku n jerit kata,"muka macam siti nohalija tapi PENGOTOQ! kencing tak basuh!!" maunya malu aku weeeeyyyyy...hahaha ;p

Related Posts with Thumbnails