Special Entry For You.

::salam::


Makin hari, makin menjadi-jadi!

Makin minggu, makin bertambah haru!

Malas!

Malas update blog. =.=

Mahu bercerita itu,
Mahu berkongsi ini,
Tapi tak terdaya.
Terhenti.
Malas, menguasai.
ARGH!

**************************************

Hari itu,
19,20,21/01/2012,
Kami bertiga berkumpul.

AIN NAK KAHWIN!
OH! OH! OH!
AKU AIN MAU KAHWIN!
AH! AH! AH!
EH?!

Gembira?!
Naaaaahhh..
Soalan pandai ke kurang pandai ke tak pandai tu?
Tentunyalah GEMBIRA!



Layan gambar?
Nahhhhh
TAK MAU BAGI!
Gambarku adalah hak peribadiku!*paaaaaaaaaang* =.='







Nikah:



Nak tunjuk budak Aisy yang pegang camera tu. Dok jadi photog yang langsung tak bertauliah. Gaya macam pro. Comel dah tentu! 

Masa ni teringat lagu Amelina dulu2: "dag dig dup, ah ah!" errrr


Seriously, aku sendiri berdebar-debar masa ni macam aku sendiri yang nak nikah. Whattheeeeeeperasanlebih. =.=' Berdebar sebab myverybestfriend nak nikah beb?! Status akan bertukar in just a second, dari status alien ke manusia, eh?!

Macam tak percaya. Macam aku baru kenal kau semalam, Ain. Macam baru kita jumpa kat sekolah semalam. Macam baru kita bergelak sakan kat sekolah semalam. Macam dan macam. 

Seriously masa ni air mata aku dah bertakung kat mata, cuma aku bisik kat depa, "tunggu sat, tunggu sat, nanti baru keluar ye, jangan spoil kan gambar please" =.=
Dalam hati aku pon ada taman gak, nak tacing tacing gak. ;p

Malam Berinai:




Bersanding:



Bersanding hanya 3 gambar ni saja di kamera aku. =.=


Ain,
Again, CONGRATES!
I am happy for you, extremely happy!
Be a good wife ya?
Dont forget us, we'll still be by your side no matter what, insyaallah..
We love you
;)
(ohoi! sedih pulak part ni =.=)



p/s: Berkenaan tajuk entri: Kau ingat 'Special' hanya untuk teman lelaki je ke? ;p




Tentunya Dia Yang Menaip:









30 comments:

IMANSHAH said...

eh jangan malas2..kena kuat dan gigih..huhu

RazFiRa said...

tahniah.. bestnye kahwin..hohohoho

pipoq said...

ko sedih ke ko jeles ? ahaha..

APAN said...

ko punya turn pulak la pasni :)

Syazwan Che Deraman said...

musim orang kahwin sekarang ni.
:).
gong xi fa cai.

h A n Y S said...

Imanshah,

Malas dah jd kawan karib sejak azali, hakhak

:p

h A n Y S said...

Razfira,

Ye..tahniah anda akan diposkan ke kawan sy tu..haha
Kalo kawen bes,kawen lah cepat, jgn lupa jempot.. :D

h A n Y S said...

Pipoq,

Eeee..tak baik tauuu.. (eh tetiba tacing,haha)
Sedih sbb masa dia dah kurang utk kitorang.. :D

h A n Y S said...

Apan,

Lepas ni?! Cepatnyeee..calon pon takde, haha

h A n Y S said...

Syazwan,

Kan?kan? Mana lah badan aku tak bertambah kembang lately..haih..
Kongsi! Kongsi! Haha

Aiman Isa said...

eh2... aku tak ingat special untuk laki pon XD

haha.. congratz tuk kawan ko tu eh..

semoga dia happy, bhgia, kekal smapi bila2...

Ruby Mahabbah Fillah said...

Assalam...

wah Alhamdulillah yaa dh smp jdoh kwn hanys...hiihii


jgn mls2 yaaa :)


tq 4 ur coment kt entry Ruby :)

Tapak Kaki said...

sungguh indah masjid itu..

h A n Y S said...

Aiman,

Ko yg tak ingat, tp orang lain ingat, hakhak


Amiin.. :-)

h A n Y S said...

Ruby,

Malas dah jd kawan karib sejak azali..hakhak..
Btw, sama2..:-)

h A n Y S said...

Tapak kaki,

Kaaaaan...? Masjid baru tu.. :-)

nurkaloi said...

musim nikah...musim mengawan hahahah

ilmi said...

turn kak nisah lak lepas ni.. hehhee...owh ye.punya lama dok tggu akak update...

Sam Banjamin said...

syok nye... cik hanys.. meh isi borang jadi calon sye.. nak... wahh.. selambenye... tahniah member tu.. awak bile lagi?

ade twitter? follow ye.. @SMBanjamin

h A n Y S said...

Nurkaloi,

Amboi ayat..haha

h A n Y S said...

Ilmi,


Bila nya ntah..doa2 kan la akak ye..ehehe..

h A n Y S said...

Sam,

Meh2 bg borang meh..haha

Hanisah Safian said...

comelnyoooo pengantin! :P

Tapak Kaki said...

demo bilo nok wak masjid baru?hehe

Hanis Azla said...

kemalasan melanda ye hanys.. tahniah utk bestfriend hanys tu.. berseri2 muka pengantin.. teringat masa akak selepas nikah dulu.. akak & bestfriend semua menangis sebak.. tak tahu kenapa..

h A n Y S said...

Hanisah,

semestinya! xD

h A n Y S said...

Tapak Ka


errrrrrr

;p

h A n Y S said...

Hanis Azla,


bestfriend kot kak..tu yg sebak tu..kena lebih tumpu pd suami kan lepas kawen..hehe..

man yusoef said...

bila turn kau pulak nak kawen? haha..

h A n Y S said...

Man,


Ala, soklan kau soklan cliche la, pass2.. Tukar lain, haha