Bila Budak Sekarang 'Advance' Dalam Berbahasa

:: salam semua::


Aku brkira-kira nak upload atau tidak.
Nak upload atau tidak,
Nak atau tidak,
Nak ke tidak,
Nak ke tidaaaaak




Upload.
Bukan untuk mengaibkan, tentunya

klik untuk tumbesaran. (kalau rajin save gambar supaya boleh zoom, sebab aku edit ni 'kemas' sangat. =.= )




Nampak kenapa aku berkira-kira nak upload?

Aku sendiri malu nak ucapkan satu persatu ayat yang BUDAK-BUDAK ni keluarkan.
1996, 1997, sorang lagi not sure. Sila kira umur diorang.


Nak salahkan mak bapak? Kadang-kadang mak bapak dah cukup jalankan tanggungjawab mereka, tapi depa still ketegaq, aku bantai sat gi baru tau!





18 comments:

ajashar said...

gila ah..

sedey la dpt anak cenggitu..

pinyu pjah said...

tak nampak la cikkak apa yg dlm gambaq tu..

tp pepepun..kalo ketegaq sangat..bantai je cukup2..harharhar

nurkaloi said...

mgkin kat rumah blaja ckp cmtu kowt...hemmmm mcm2 bdk zmn skrg nie

RazFiRa said...

apaaa daa gadoh kt facebook. bosannyer

IMANSHAH said...

marah betul kan

EZAN IDMA said...

nak baca pon rasa malu

aleen aiden said...

aku klik2 gamba tak keluar.
hampa..hmm

vampire's lovex said...

aku pon pening,nak salah kan sape...sape? sape? haaaa da stat pening ni...

semoga budak2 ni sedar la ye... tgh umo semua bnda nak try.. grrrr...

Hanis Azla said...

nak membacanya pun segan.. tak tahu dah nak cakap apa.. yg pastinya ibu bapa mereka tentunya sudah mendidik mereka sehabis baik..

NOOR FATIN said...

alaaaaaaaa serius xnampak lngsg! wuuwuwuwu

budak2 zaman skrg kan :))

m a r i s s a said...

baru first singgah blog ni, pastu senyum2 sbb suke bace ur profile.. sgt jujur and love that attitude for independent woman!

jom support and follow my blog jugak boleh? hehehe tq...

http://diyanamarissa.blogspot.com/

aleen aiden said...

ahh,aku klik tapi gmabar tak keluar.ini tak best.

ZURAINI said...

alaa.. xnampk sgt. just nampk ada anjing anjing je. apekah? diorg byk sgt terdedah ngn benda2 x elok. trok trok

Yastro said...

Dah cuba donlod...cuba tgk tp x leh baca gak laa....:(

Apap yg dia kata sebenarnya???

Pengalaman Kena denda di sekolah

man yusoef said...

budak zaman skrg mmg camni..tak sama mcm kita dulu2..*intonasi baca komen aku kena betul*..keke

aleen aiden said...

ehhh aku rasa macam dah komen entry ni..hu3

Firdaus® said...

ayooo budak2 baru nak naik..mcm tu lah..haih... sabor je la kan..
nice entry..menyedarkan semua ttg budak2 yg bar nak naik ni..heheheh..nice blog tu =)

Ruby Mahabbah Fillah said...

Assalam...

hihihi... budk2 tgk nk membeso2...

semua dia nk try n ckp pon mmg upgrade giker.. :)

yg kita pans sb diorg kuang hajo kn.. :)

arp2 diorg x cm 2 smp yua kn :)