FOLLOWERS

TRY THIS!!

Aku berani tengok dari jauh je


::salam readers::



FuLLamaaaaaaak aih! Lebih kurang 3 minggu aku sonyap dari menulis menaip kat sini. Nak aku say sorry ke? Aku nak, tapi masalahnya ada ke yang ternantinantitertunggutunggu entri baru aku? Ada ke..? Ada ke? Ada kee??? Pleasseeeee kata ada.. eh?! tak tak. MySpace Blog aku tak best pon, eheks~ =.='


Alhamdulillah hari ni napsu aku nak menaip dah ada. Berkobar-kobar lagi, eheks! =.='  Since bila gedik dok eheks eheks ntah!=.='


Baiklah adik-adik.. *tepuk tepuk tangan* hakak nak bercerita pasal badut hari ni. Adik-adik nak dengar hakak cerita taaaak...mai dok depan depan sini meh!*lambai lambai*


Ok enough. =.='


Petang tadi aku pi kenduri kahwin, ada clown (??)
Ok lah, maybe untuk entertain kids kat situ. MAYBE? eh of course lah untuk entertain kids. Apa kejadahnya nak entertain mak mak oghang, bapak bapak oghang, nenek nenek oghang, atok atok oghang, oghang-oghang kat situ ye dak?! =.=


Aku pandang clown tu,
aku tengok bebudak kat situ,
aku senyum,
aku geleng kepala,
'berani betul kaurang budak-budak ooooiiiii' monolog aku. =P


Sebab?


Sebab aku sendiri agak takut tengok muka clown lah!
Er, bukan takut dok gigil-gigil, dok geletar-geletar, dok pucat pucat muka, dok pengsanbangun pengsanbangun tu.
Macam aku kata tadi, 'agak', A.G.A.K, AGAK takut. Maknanya, takut tak takut sangat lah..
Errr..paham dak?MySpace
Ish! memang kantoi lah BM aku dulu dapat gred apa kan. T___T



Bukan apa tau, sebab aku tengok muka clown tu gerun lah.
Muka macam JOKER!! eh! mestilah joker tu macam clown, bukan clown macam joker. eh?! apa aku melalut ni?!! hanys..hanys..*geleng kepala*
Eh, tak tak, aku bukan nak merendahkan awak awak yang kerja as clown ni. Tak tak. Janganlah cakap macam tu.. Ni yang titew nak nanesh ni..namo ah..namo ah.. (ok, aku dah lempang pipi sendiri, no worries)



Ok, meh aku tunjuk,









Ok, maybe lah kaurang akan kata "alah, kau ambil clown yang muka jahat, try ambil yang muka baik pulak lah"
Meh aku tunjuk clown muka baik pulak,








Still.
Scary weh!

Berani betul bebudak tu beramas-ramas beramah mesra, bergelak ketawa, bertepuk tampar dengan clown tu.


Aku berani tengok dari jauh je. HEH HEH HEH ;p



Eh! esok ada pc fair kat KLCC. Jom2?!! ;D


p/s: peh! syabas beteh! kau dah bebas dari belenggu aku-nak-update-tapi-tak-boleh-nak-update-sebab-malas! =P




Dari saya:


19 si penari jari menaip kata sendiri:

Tapak Kaki said...

haa.. update pun.hehe..
jenis kenduri yang macam mana ada crown ni? tak pernah aku dengar dan tengok...yang aku boleh agak semestinya bukan kenduri arwah kan.hehe.

nape ang 'sangat takot' ngan clown tu..haha bukan ke dorang kelakar?

h A n Y S said...

lepas dapat mimpi pasal blog 44 hari 44 malam, tu yang ber'update' tu, haha..

gila hape kau kenduri arwah nak ade clownnnnnn?! maunya masok buletin utama! haha..


AGAK takot lah,bukan sebab karektor dorang, tapi sebab muka dorang, mekap terok benoooo..haha

EZAN IDMA said...

hahah sama la. i pon takut badot.

Saiazuan said...

huhu siap ada clown lg :D

norlia ghani said...

lol. comel kot.



ehehe

wanie mn said...

Comey je badut mekap. Bru lah vogue sikit. Haahah

YOUsoF said...

Tahniah sebab dah berjaya melawan godaan malas tu! ;D


Haha kebetulan semalam aku baru jumpa badut masa pergi 1 karnival semalam.. Tapi syukur aku tak cuak tengok muka diaorang..

Tapi kalau yang muka ganas tu pun tak ingin aku tengok lama²..

YOUsoF said...

*Pasal rounders tu aku pernah cerita dulu.. game tu memang TERBAIK! ;)

vampire's lovex said...

nightmare aku tgk gmbar2 clown ni...


bday anak aku nnti xnak la pggil clown..*kawen pon x lagi,berangan !!! hahahahah

nurkaloi said...

WAHHH kenduri kawen pun ad clown
terbaik laaa

h A n Y S said...

Ezan Idma,



Fuh! Ade jgk yg takot, aku ingat aku sorg je..syabas beti..hee

h A n Y S said...

Saiazuan,


Tau takpe.. Kheeelas kenduri tu kan.lhehe

h A n Y S said...

Norlia Ghani,


lol,creepy kot,

ehehee..

h A n Y S said...

Wanie,


Ha, kalo mcm tu, ko mekap ah mcm depa, vogue gitu kaaaaaaan... Kahkahkah

h A n Y S said...

Yousof,


Mayb sbb mekap depa light2 je kot, tu yg ang x cuak tu..hehe..

h A n Y S said...

vampire's lovex


Xpe2, merancang dr skang,hikhik :p

h A n Y S said...

Nurkaloi,


Ape yg terbaik? Aku ea? Time kaseeeeeeeeh..haha! :p

NOOR FATIN said...

agak menakutkan ye kalau makeup tebal2, kita yang dah besar ni pn bleh lari. hahaha

Tapak Kaki said...

dorang tu tak lepas kelas grooming la tu.. lagi satu dorang kan laki.. mana pandai make up bagai nih.haha

Related Posts with Thumbnails