kekasih-kekasih terangku!

TRY THIS!!

Turban? Serban? or Urban?

::salam readers::


Aku sebenarnya 'bertarik-tarik tali' nak buat entri ni atau tak. Karang buat, ada yang kata, 'eleh, ko pon pakai hentah hape-hape, nak kata orang', 'hey! u know nothing about fashion, so better shut your mouth!', 'berlagak bagus', 'poyo kau kan?heh!'. Ok fine lah, dialog2 diatas propa je, aku design sendiri. =.='


Tapi! Tak mustahil kalau karang molotkauyanggebu tu nak kata gitu kan?


What ever it is, this is my personal view (view lah sangaaaat..) sahaja.
Chill bibah!










Turban trend. Not my interest (ada orang lain kisah ke kalau kau tak suka pon?!kahkahkah!)
I'm Sorry.. *gaya Amir Raja Lawak*





Nak bergaya? Ya, why not? aku pon suka lilit-lilit shawl!
Tapi..turban style? Hm.. there's something wrong with that style. Don't u think?
Argh! Orang 'buta' fesyen ni manalah nak tahu kan? Ok..



Akhir kata, izinkan aku lari dulu sebelum kena baling dengan kasuttumittinggi kaurang. *lari-macam-lipas-kudung-sambil-angkat-kain*



p/s: Ok, fine, lepas ni kaurang mesti taknak datang sini lagi kan?! Sebab aku condemn turban style. ngeee *big grin*

p/s/s: Lately agak sibuk dengan TRI FA WARDROBE, promotions and so on through FB and blogs. Penat jugak buat dua kerja dalam satu masa ni kan? Takpe.. I AM HAVING FUN WITH TRI FA, ya know?! TIRED YET SATISFIED! Sila-silalah singgah ye.. *wink*




TQ for reading and commenting!
You are my strength, dear readers and commenters! 
xoxo

Sincerely me:



29 si penari jari menaip kata sendiri:

Syazwan Che Deraman said...

macam seksa je pakai macam tu.

IMANSHAH said...

i pakai serban je g semayang

hamzah ian said...

kang jd mcm fida kena hentam sbb pakai turban.. ahaha

SAYA BUKAN SAMDOL said...

lain orang lain cita rasa kan :D

h A n Y S said...

Syazwan Che Deraman,

no komen..
kehkehkeh..
;p

h A n Y S said...

IMANSHAH,


i pakai telekung je pi semayang..

ekeke
;D

h A n Y S said...

hamzah ian,


bukan yuna ke? hehe..;D

h A n Y S said...

SAYA BUKAN SAMDOL,


tentunya.. :D

aleen aiden said...

macam yuna!keh3

Prince Halilintar said...

rase lain macam je tgk bila fesyan mcam gmbr tu.

EZAN IDMA said...

hahaha tak lawo lansong

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Solihin Zubir said...

huduh! tak tutup aurat dgn sempurna..

biaq laki dhla pkai serban..

:D

♥ eyka elisha ♥ said...

pnh try nk pkai tp xmnjdi2.haha =P

aleen aiden said...

erghhh,aku pon xlah kot klo fesyen setail gini.keh3

Elie Lily said...

peh! nak melilit dah satu hal..tapi stail jugak tgk orang pakai macam tu.. :)

h A n Y S said...

aleen,

siape?
aku?!
kehkehkeh
;p

h A n Y S said...

Prince,

itu omputih yg gayakan, tp kalau yg betol2 pakai hijab, dia tutup leher by pakai inner neck(even ada yg tak)..
rasa lain macam? kinda..
;)

h A n Y S said...

EZAN,

kalau aku, lawa x?
bhahaha
kidding!
;p

h A n Y S said...

cerita best,

THANKS dude!
=)

h A n Y S said...

Solihin,

maybe sbb besaq sgt kot..haha..

h A n Y S said...

eyka elisha,


lain org lain taste kan..hehe

h A n Y S said...

aleen,


aku lg lah tak mampu..hehe

h A n Y S said...

Elie Lily,


kreatif lg 1 hal,hoho..

YOUsoF said...

Gambar atas tu nampak macam turban tu berat sangat, tenggelam leher model tu! ;D



Nasib baiklah jadi lelaki ni ringkas... Tapi masih tetap bergaya!

rara pinkmafia said...

jgn ckp.mana tau nt u sendiri tertarik nk pakai cane?hehehe

pjah said...

turban..
aku baru tau menatang pe tu turban..
adakah aku seorang yang jakun fesyen??
miahaha..ni fesyen tah-ape-tah..

Tapak Kaki said...

gaya macam tu belah afrika ramai la pakai.. mungkin dorang selalu lilit ular kat kepala kan.. ilham dari situ la kot.haha

::contengan hati::)) said...

tak terniat pun nak pkai cm tu macam lawak je,,
tapi sape yang rasa cantik n suka boleh lah kan ;)

Related Posts with Thumbnails