Favourite Video-1

::salam readers::


Nothing much to say, just nak upload video favourite ni..

Nak tengok, tengok.
Taknak tengok, tak payahlah click 'play'.
Senangkan?
;p


video

Abaikan suara latar tu.
Kedengaran gedik semacam, right? HAHA!
Suara aku akan bertukar tune bila dengan jejaka 2 orang ni.
Realitinya, ish, taknak cakap besar lah kan, suara aku merdu je sebenarnya.. =p






p/s: Oh! aku ketandusan idea.. yes! =.='


Sincerely me:

18 comments:

Syazwan Che Deraman said...

mereka sangat comel
tak sabar plak aku nak ada anak.
hahahah.
kahwin pun tak lagi.

Syazwan Che Deraman said...

eh, aku tak paham ape yang dorang sebut.
yang aku dengar hanyalah "lima "

Prince Halilintar said...

time ni video kene blok la kat opis prince..lps opis hour la prince tgk..nk dgr sore merdu hanys tu..hahaha

h A n Y S said...

@ Syazwan Che Deraman,


comel kan?! aku pon x saba,haha! ;p


dorang nyanyi lagu 'air pasang dalam surut pukul LIMA, nyonya bangun pagi siram pokok bunga..' tapi dah tak boleh sebut full, LIMA je lah yg banyak..haha

h A n Y S said...

@ Prince Halilintar,


nant kalau dengar ade macam suara siti nohaliza dak,
kehkehkeh~
kidding~
;p

Tapak Kaki said...

suara ang saing-saing najwa latif aku rasa..

aleen aiden said...

suara xosem kat blakang tu kaulah?huh! :P

IMANSHAH said...

eh zaman ada anak cam ni lah dulu

h A n Y S said...

Tapak Kaki


itu suare depan 2 budak tu je..kalau biasa sebenarnya suare aku macam siti nohaliza..

kehkehkeh
;p

h A n Y S said...

aleen aiden


eh taklah, suara jantan mana entah..
kahkahkah
;p

h A n Y S said...

IMANSHAH,



err...sory cikgu, sy tak pahamlah komen cikgu..hee~ ;D

Ihsan Arifin said...

comel :)

Tapak Kaki said...

aha la.. patot la aku dengar macam suara 'fall in love' je.. :P

YOUsoF said...

Hehe COEL (cool + comel) ;D


Macam anak buah aku setahun lebih umur dia, mula² tak reti ber-gimme 5, lama² aku hulur tapak tangan dia pandai dah..



*Nak tanya ni, berapa minit nak upload video macam ni ek?

h A n Y S said...

Ihsan Arifin,

kan....? =)

h A n Y S said...

Tapak Kaki,


'fall in love'? lagu siti tu ke? lagu siti bukan 'falling in love' ke? keee...ang nak kata 'fall in love' with suara aku..?

KEHKEHKEH
kidding yow~ ;p

h A n Y S said...

YOUsoF


cool tu tang mana tu? kalau comel aku paham lah dorang comel..haha

kan...?sronok layan dorang kan..comeeeel!

lama gak ah..nak2 guna berokband ni, sangat menguji kesabaran aku, eceeeh..haha.. adalah dalam 30 ke 45 mins.. tu pon aku x bukak web lain, just tunggu video upload smbil tengok tv.. heh heh..

upload lah video anak buah ang pulak! nak tgk!! hehe..

Tapak Kaki said...

nampak sangat aku tak minat lagu siti kan.. sampai tajok lagu pun aku tulis salah.haha..