Pakkal Aku Sayang Kau, TAHU?!!!

::salam readers::



Balik dari kedai, Muaz terus menerpa ke aku, macam setahun tak jumpa. =.='
"tatah.." = "kakak.."
Dipeluknya kaki aku, syayang leteWWWW~ MySpace




Aku balas pelukan dia.
Pipinya aku jadikan penyinggahan bibirku (pergh! ayat novel kau!)




Tapi,
kenapa bibirku rasa macam.. ada 'benda' basah?




Aku buka mata,




CIT! ADA 'SISA HIDUNG' DIA KAT PIPI dan DIADUN PULA DENGAN MUCUS DIA YANG.. YANG... YANG....YAAAAAAAAAAAAAANG..... ARGHHHHHHHHH!!! MUAZZZZZZZZZ!!!!



Pakkal Aku Sayang Kau, TAHU?!!!
Jadinya aku hanya marah2 manja saja.. MySpace






padan lah dengan muka aku, main cium je tak spotcheck! kahkahkah


p/s: hey girls! nak baju2 baru dan pre-loved, accessories serta shawls yang fabulous? Try here! XD



Sincerely me:

24 comments:

Syazwan Che Deraman said...

muaz dah plan awal awal lagi.
heheh

Elih Japahar said...

Ru lah lain kali spotcek dulu..kena mucus pulak tu ahaha...:-D

Atiqah Wadiah said...

haha~after diz..b careful b4 u doing sumthing :)

Saiazuan said...

hehe klaka je ayat kenapa bibirku rsa mcm ad bnda basah..haha :P

aleen aiden said...

euuuwwww

IMANSHAH said...

wahaha kesiannya..

Akulah Pak Lan said...

muaz ambik kesempatan.

Prince Halilintar said...

hihi..sekali sekala kene ape salahnya kan...

YOUsoF said...

Kehkeh.. Itu bonus dari Muaz.


Nasib baik aku tak pernah kena semasa hidung aku singgah di pipi anak buahku.. ;D

m!3yr4h_LolLy said...

terbaek la bile kena macam to. hee

Sir Hady Jupaz said...

nice..follow me on akuhady.blogspot.com

and

otakmovie.blogspot.com

:)

EZAN IDMA said...

ciuman terbaikkk huhuhuhu

h A n Y S said...

Syazwan Che Deraman


haha, jahaaat punya plan!

h A n Y S said...

Elih Japahar


dah rezeki..tak sempat nak spot-and-check..haha

h A n Y S said...

Atiqah Wadiah


haha, b careful b4 u give ur kiss to him..

h A n Y S said...

Saiazuan


tang mana yg klaka? haaaaa..apa Saiazuan.... *muka suspicious*
haha

h A n Y S said...

aleen,


auwwwwwwww

h A n Y S said...

IMANSHAH,


SANGAT sadis,
haha

h A n Y S said...

Akulah Pak Lan


memang SELALU ambik kesempatan..haha

h A n Y S said...

Prince,


skali pon taknaaaaakkkk~~! geli ok..HAHAHA

h A n Y S said...

YOUsof,


bonus yg takde nilai,haha

sebab anak buah kau kedekut, tak suka bagi bonus,haha

h A n Y S said...

m!3yr4h_LolLy


terbaik lah sangat.. T____T

h A n Y S said...

Sir Hady Jupaz



oh THANK YOU.. =)

h A n Y S said...

EZAN,


terbaik? T______T