#5 Wordless Wednesday

::salam readers::



-:: Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :: [klik sini]-


















Roti tisu dari kedai mamak kat seksyen 7. Gedabak besar!
Ok, macam jakun, tapi first time nampak kooot.. heh.
Tekejut aku masa mamak tu hantar sampai masuk keta, jadi femes sekejap bila mata2 kat kedai tu pandang kami, eh?! ke pandang roti? kahkahkah.






Till then, bai!
=D







28 comments:

::contengan hati::)) said...

biar betol,, besar nye takot nak makan wee

bujal X said...

kuali dia besar mana?

Kotak Mancis / S_Basri said...

apakah itu??? roti ker???

rara pinkmafia said...

amboi,cano nk mkn tu.

Prince Halilintar said...

amboi tingginya..prince pon pernah makan jgk..tapi xsetinggi tu..terbaek

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Mak aih! Besar giler...haha..
Followed ..keep in touch!

nick dot anis said...

hahaha i rasa i tau kot kedai tu

aleen aiden said...

mak aih,mcm mane die buat tggi mcm tu?!hahah.gile!

Solihin Zubir said...

ingatkan hamper amende..
rupanya roti tisu? haha.. giler tinggi.. 1st time gak tgok ni..

Tapak Kaki said...

fuhyoo.. dah macam tower maxis aku tengok.hehe

NOOR FATIN said...

lor, roti tisu ke? ingatkan gaun ke apa ke, besar gila!! hahah jenuh nak makan

akubiomed said...

Kalau order di kedai mamak tentu glamour tapi saya tidak suka kerana ia manis

Elih Japahar said...

Besarnya...mcm mn nk makan??

YOUsoF said...

Adakah ini benar??


Hehe aku pernah jumpa tisu bersaiz suku je daripada tisu kau tu..

h A n Y S said...

::contengan hati::))


la, knape takot? makan je la..haha

h A n Y S said...

bujal X


ntah, tak intai la pulak..hehe

h A n Y S said...

Kotak Mancis / S_Basri


yup! roti tisu.. :D

h A n Y S said...

rara pinkmafia


cubit sikit2 and makan.. :D

h A n Y S said...

Prince Halilintar



terbaek kan?! XD

h A n Y S said...

|| A Lady Named .. Yantiey ||



hehe.. TQ! XD

h A n Y S said...

nick dot anis



kedai KAYU NASI KANDAR depan JAKEL.. :D

h A n Y S said...

aleen aiden


aku pon no idea, ko p la intebiew..hehe

h A n Y S said...

Solihin Zubir


gile tinggi n besooo! :D

h A n Y S said...

Tapak Kaki


asal tak cakap KLCC je tros?haha ;p

h A n Y S said...

NOOR FATIN


gaun???!!!hahaaaha..sampai ke stu plak fatin..hehe

h A n Y S said...

akubiomed


ha'ah, manis, tp makan skali dua je la..

h A n Y S said...

Elih Japahar



cubit skit2 and makan..:D

h A n Y S said...

YOUsoF


ye, ianya benar, benar2 belaka..haha