Produk 'APPLE' Yang Termahal

::salam readers::



mawarsibungamawar: eh, brand 'APPLE'! (sambil tuding jari ke arah produk tersebut) Wah! mesti mahal kan?!


akuyangjelitaohsilamuntah: hah?! (muka blur) KAHKAHKAHKAH

MySpace





















sticker logo 'APPLE' kat belakang kereta.






Mentang2 ada logo 'APPLE' belakang tu, boleh kau kata kereta jenama Hyundai tu APPLE punya?!    =.='










My lecturer once said (dialog lebih kurang, isipenting tetap sama),"apa yang bagus sangat brand APPLE ni? nampak dah buah tu dah dimakan separuh" Do u got what he really wanted to say? haha. No comment. Aku tak kayo. MySpace








Akhir kata, camat puace tat mua tawan2 tatak..puace tau..namo atan2.. (klik sini untuk keterangan lanjut)





p/s/s: TErindu waktu berpuasa budak2 Ground and First Floor Blok H09, MySpace Kolej Tun Fatimah, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor Darul Takzim (hambik, kemain detail)






Kamus MuazqarynOxford:
Selamat Berpuasa kat (kepada) semua kawan2 kakak (aku)..puasa tau.takmau (jangan) makan2 (ponteng2) ...
Haih, budak kecik tu affect aku betol..
HAHA




Sincerely me:

13 comments:

alif haris said...

wooaahh kereta apple :D hahaha
fes time nmpak .. lawok2 ..

sha my heart said...

selamat menjalani ibadah puasa =)

TYNTHA LANA said...

haishh..pelat sgt tu hanys,hahahahha.

~ puasa time study ant pengalaman paling best kan?dgn kawan2..makan rmai2 kt hostel..tak pun kt luar..adeh..tetiba bergenang air mata..rindu kisah lama..ececeece, ngada2 betul aku ni,hahahhaha

L said...

jalan2 sambil beri senyuman, nk bawak milo td tp xleh pose kaaan.. huhuhu selamat bepose! http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html#

Prince Halilintar said...

selamat menunaikan ibadah puasa hanys, semoga ibadah puasa pada kali ini lebih baik dari sebelumnya,
Kejarlah pahala yang berlipat kali ganda yang telah dijanjikan oleh Allah SWT

cik aisha said...

adeh kereta jenama apple...kui3..
selamt menjalani ibadah puasa..:)

Klara Naimm, said...

aku ni buah epal je mampu beli



selamat berpuasa

saiazuan said...

hahaaa dia trlebih obsessed ngan produk apple ;)

special ATWR comic to saiazuanblog readers :)
http://eleventx.blogspot.com/2011/08/atwr-comic-5-selamat-berpuasa.html

Pure Mahabbah Fillah said...

nk bli keta mahai sgt...

pelekat sticker aple pon jd la...hiihii

Azlan Hasan said...

hehe..siot jer kete tu..mayb dia apple fans boy kot..actually aku tak minat sgt guna apple nyer produk mayb coz kat sini da terbiasa sgt pakai microsoft..dulu sape pakai apple exclusive laa tp skunk da byk orang pakai apple..hehe..

Regards,
-Strider-

iPai said...

hee .. camat puasa juga ..

tak suka ye lecturer tuh dgn brand apple .. heheh

APAN said...

epal oh epal...kerana manisnya epal.haha...

kalau bab laptop la, pe la bes sngat brand ni.harga mhl tpi tah ar...penah tengok sorang je membe aku pkai brand ni.huhu...

Tapak Kaki said...

baik letak cap apple dari cap ayam kan.. mungkin suatu hari nanti apple buat produk kereta pulak. sape tahu.haha..