FOLLOWERS

TRY THIS!!

Kenapa JANGAN LINK SPAM di kotak komen?

:: salam readers::



Aku baru tahu tentang kesan link spam kat kotak komen ni.

Kesian?

'haaaa...kesiannya....baru tau ke.....booooooooo...'
MySpace



Blog tutorial Maribinablog pon dah kena kesannya. Tak syok kot, sebab blog ni lah aku belajar semuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua tentang html/bendabendablogging masa bertatih pasal blog construction dulu.


Baca sini untuk tahu lebih lanjut, boleh? =)



Btw, Maribinablog dah agak lama kot kena removed. Tapi baru sekarang aku tahu kenapa.


Jadi, lepas ni kepada yang letak link tu, MINTA MAAF sangat2 lah ye, aku tak boleh nak approved. Aku SAYANG blog aku, who didn't kan? heh. Kepada yang aku dah approved sebelum2 ni, biar je lah. ;p


Update:
Spam link tu macam ni:


klik gambar kalau agak2 rabun. =P


Ada paham..? Ni klik ke tidak kat link yang I bagi kat atas tu.........? Link CikguDahlia tu....? Kat situ kan dah ada contoh sayang... alaaahai.. sajeee je nak bagi I rajin tetiba untuk print screen ni tau....

Aik? maraaah?
Eh tak tak, geram je...

haha!
daa~*waving hand* I nak edit gambar item untuk Tri Fa lagiii..
;p

Sincerely me:

27 si penari jari menaip kata sendiri:

fahmie firas said...

Best entry nie
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Syazwan Che Deraman said...

baru guwa tahu.
thanks ;)

mr_right said...

spam maknanya letak link dengan 'http' kan??

miZz_nizZ said...

spamtu cmne sbnonye..aku pn bkn pndai sngt.=(

mr_right said...

ohhh.. begitu ye. baru paham. kalo letak 'link' dikire spam jugak ker?
http:// ....... ??
#tanye sebab ta tahu. heh

hamzah ian said...

aku pun baru tahu.. aku main approve je.. hahaa

aleen aiden said...

aku mcm tertinggal ketapi.knape weh knape?grrr

Prince Halilintar said...

mcm tu pon dikire spam ke?

Hami Asraff said...

Baru jugak tahu. Terima kasih :)

Bui Junaidi said...

bui mmg jarang dan takkan lagi tgglkan link dekat komen..nauzubillah kalau blog sampai kena remove..maunya menangis nnt..hehehe

aleen aiden said...

knape aku bace 2x baru paham.argh!knape aku lambat grab sblum ni!!hu3

Zul Fattah said...

layan ..

jom join segmen blog saya..
http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/segmen-cerita-aku-dengan-bulan.html

Luqeem™ said...

oh baru tahu...dlu amik tutorial drsitu gak

h A n Y S said...

fahmie firas,

trima kasih..
=)

h A n Y S said...

Syazwan Che Deraman,


sama2.. :D

h A n Y S said...

mr_right,


yup..yang keluar tulisan biru tu.. :D

h A n Y S said...

miZz_nizZ,


err..macam kat atas..aku pon xtau macam mana nak explain betol2..haha ;p

h A n Y S said...

mr_right,


kalau link yang warne biru tu jangan letak lah, tp kalau stakat letak http://abc.com (means yg tak boleh diklik dan bukan warna biru) tu ok.. hehe~ :D

relek..gamba kat atas tu contoh je.. main ambik komen tanpa baca..hehe

h A n Y S said...

hamzah ian,

aku pon baru tau..haha

h A n Y S said...

aleen aiden.

kalau tetinggal ketapi, naek je kapaltebang..lg cepat..haha ;p

h A n Y S said...

Prince Halilintar,


as been told.. =)

h A n Y S said...

Hami Asraff,

sama2.. =)

h A n Y S said...

Bui Junaidi,


mau tak nanges.. penat lelah kita buat entri byk2..tetiba lesap..hehe

h A n Y S said...

aleen aiden,


ko makan semut byk sangat ke?haha
;p

h A n Y S said...

Zul Fattah,


zaaaaassss..

h A n Y S said...

Luqeem™


baru tau jugak.. :D

Tapak Kaki said...

aku ingat spams tu macam makanan.. wiii..

Related Posts with Thumbnails