FOLLOWERS

TRY THIS!!

#4 Wordless Wednesday

::salam readers::



-:: Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :: [klik sini]-









=)




13 si penari jari menaip kata sendiri:

Odah + One = OdahOne said...

insaf tgk gmbo ni time2 tgh lapor menahan puasa ni...at lease kul 7 lbh kita dh dpt mkn n minum budak2 ni py nasib xtaulh????...nice pic!

sarah honey said...

world hunger :(

KimiCnoL said...

kesiannya mereka ;(
ww telor comel disini ;)

Mimie. said...

kesian tgk deorang ni kan.bersyukur sgt dgn dri sndri ble tgk pic ni :)

ninie_azriena said...

sedihnya..harap mereka sabar menempuhi setiap dugaan =(

jom kongsi ww =) http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-7-hey-cutie.html

mr_right said...

sangat bermakna><"

BERKARYA KERANA APA?

Hans said...

kesian diorang tak ada makanan nak dimakan
malaysia pula mewah dengan makanan

touya said...

sebab itu kita perlu berpuasa , untuk merasai penderitaan mereka ynag tidak mendapat makan .....

Syazwan Che Deraman said...

jangan sesekali kita membazir.
bersyukurlah dengan apa yang kita ada..
ringankan mulut untuk ucapkan
alhamdulillah..

delarocha said...

sedih nya

Umie Artoqiemie said...

satu gambar tp beribu makna diwajah mereka.

Solihin Zubir said...

inilah sbbnya kita diwajibkan puasa.. utk merasai bgaimana susahnya org di sana..

Tapak Kaki said...

HANDSOME!

Related Posts with Thumbnails