Siapa nak tiket wayang FREE?!!

::salam readers::


Alhamdulillah, rezeki..


Klik gambar untuk ia membesar dengan sihat dan kuat!



Terima Kasih Nuffnang dan TGV!

Oh! btw, tentang tajuk entri, sudah tentu adik-adik kecayangan hamba yang dapat.. =D





p/s: macam batak ea?! gasak ah. Entri aku.
pararappappaa...  MySpaceMySpace





Sincerely me:

36 comments:

man yusoef said...

batak la ko!!! hahaha...eh dpt 4 free ke?? wa bestnye...tp bab nak amek tu aku pling mls sekali..huhu

Klara Naimm, said...

ehem ehem
aku adik hang kan? kannnn?

ZWAN SABRI said...

Bestnyeee. time birthday zwan, x penah pown dapat camnii.. HUHU


MySuaraBlog: Trend Tindik Alat Kemaluan

EZAN IDMA said...

nak jugk hehe

Hans said...

wah....
bestnya
tgok la harry potter
:-)

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/review-filem-harry-potter-and-deathly.html

pjah said...

nak2..saya adik awak..akakaka..=p

Hanis MY said...

best best best...omedetou! nanti jgn lupa update and story mory eh

pipoq said...

leceh tul..aku tunggu nuffnang bukak opis kat Ipoh je..senang nak pickup ape benda pun..ahahaha

saiazuan said...

waaaaaaaa... jelezzzz~

dlu bday xpat pun :(

myhatiku said...

untung lah..tahniah:D

YOUsoF said...

pararappappaa....

pararappappaa lagi sekali.. ;DD


Bertuah la ko Nys. Bertuah jugak adik ko yang dapat tiket tu nanti hehhe.

aku pernah dapat sekali je tiket free masa The Dark Nite duluuuuu.. serius rindu nak tiket free lagi..

d_LA said...

wahhhh..bestnye dpt tiket free..baiknye nuffnang ni..tahniah2..

btw, lukisan tu dla guna paint tool sai..

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

tahniahlaa... boleh ajak aime sekali ni? :) hehe

btw,
boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

saya masuk GA CONTEST yg memerlukan your Free Comment :) Thx a lot taw..

iwan_dextrous said...

untung lah kan..kihkikihk

bedpet said...

hye kakak ku syg.
ok meh tiket tu. ni adik ni. hahah :D

h A n Y S said...

man yusoef,

'eh dpt 4 free ke?? wa bestnye...' aku suka bila ko cakap mcm tu, nampak macam ko JELES, HA HA HA HA HA HA HA! =p


aku pon malas senanya, tapi, kalau dah 4, aku ulang, 4 ye, 4 free tickets, sape taknak kan..hehe

h A n Y S said...

Klara Naimm,


errr..ang sapa tetiba nak ngaku adik aku ni?! *muka kerek*
HAHAHAHA
kejam tak? kejam tak?
;p

h A n Y S said...

ZWAN SABRI,

jadi TGV members skali tak? ni utk TGV and NUFF members..=D

h A n Y S said...

EZAN IDMA,

tak boleh...lalala~ HAHA! =p

h A n Y S said...

Hans,

tu lah, ramai yg review kata best.. =D

h A n Y S said...

pjah,


tak kenal! tak kenal! HAHA! =p

h A n Y S said...

Hanis MY,

insyaallah..sy buka rajin bebeno pon nak review cite, lg pon x berapa reti..hehe..:D

h A n Y S said...

pipoq,


ang buat lah request, pi anta emel kat depa..mana tau kalau diperkenankan..eceeeeh..haha

h A n Y S said...

saiazuan,

ni utk TGV members jugak kot..so jadilah member TGV n GSC, mana tau kot2 next year or next next year or next next next year or bla bla bla.. dapat ke..hehe =D

h A n Y S said...

myhatiku,

alhamdulillah..trima kasih.. =D

h A n Y S said...

YOUsoF,


bertuah adik2 aku, sebab dapat aku; KAKAK YANG BAIIIIK! HAHAHA.. =P

kalau ada rezeki, dpt lah tu..hehe

h A n Y S said...

d_LA,

bukan NUFF je.. TGV pon..=D
o ye? siyes cantik! ingat lukis tangan then scan..hehe

h A n Y S said...

Truely Aimie Diyanna Benignant,

tempat dah di booked,hehe

err...rasanya dah komen kot.. =D

h A n Y S said...

iwan_dextrous,

alhamdulillah..hihi..

h A n Y S said...

bedpet,


tetiba muncul adik lg sorang, rasanya mak i tak beranak lg kot..HEHEHEHE.. ;p

soooooour said...

nak ikot!

iPai said...

baru je nak ngurat mintak satu seat .. wakakaka

h A n Y S said...

soooooour,

x boleh! HA HA HA HA HA HA! =P

h A n Y S said...

iPai,


ngorat je la, nant bg seat yg ade kat umah..wakakaka

Tapak Kaki said...

bias.. nuff tak pernah nak kasi tiket kat aku!

h A n Y S said...

Tapak Kaki,

sebab ang bukan pompuan, slalunya pompuan yg cun2 je blh dpt..wahahakaka *lempang nak?!*

dok aih..ni utk member tgv jgk..means, sape member tgv n at the same time mmber nuff, dapat KOT.. ;D