FOLLOWERS

TRY THIS!!

Perempuan Yang Digeruni Lelaki

::salam readers::


Dialog yang lebih kurang. Dialog asal dah 'hilang'. Tapi isipentingnya tetap sama.



lilisibungalili: Kau tahu, masa aku nak ajak kau teman jumpa si Alibaba hari tu, dia tanya aku nak ajak siapa yang teman.


akuyangjelitaohsilamuntah: Kenapa nak kena tanya pulak?


lilisibungalili: Dia takut aku ajak si Aminah.


akuyangjelitaohsilamuntah: Lah?! Awat takut pulak? (sambil giggles. Alah, comel leteWW =.=)


lilisibungalili: Entah, katanya dia takut dengan Si Aminah. (sambil giggles. Ok, ini tak comel. haha!)


akuyangjelitaohsilamuntah: Ha?! Takut?! (sambil giggles lagi. Alah, comel leteWW =.=) Apasal pulak takut? (sambil giggles lagi lagi and lagi. Alah!! comel nyee! =.=')


lilisibungalili: Alah, kau tahu kan si Aminah tu macam mana..



Ye, aku tahu dia macam mana.
Tak perlu disebut disini ye. *senyum*
Bukan, bukan sebab fizikalnya. 
Tapi disebabkan oleh personaliti, sikap si Aminah.



Cuma aku wonder, 'Ada jugak lelaki yang takut pada certain wanita'.
It sounds usual kan?


Tapi apa yang aku nak tekankan ialah this phrase: TAKUT


Ya, ada lelaki yang TAKUT pada wanita tertentu.


Selalu aku jumpa atau kenal lelaki yang tak suka, tak 'main' takut2 dah. Terus tak suka. Benci. 
Hambik kau.


Jadi, wahai gantengS sekalian. 
Wanita bagaimana yang menakutkan anda?



Adakah begini?:






HAHA!
*pengsan*



Dan, kepada jelitaS sekalian,
Jejaka bagaimana pula yang membuatkan anda jelik? (Taknak soalan yang sama, sebab aku macam boleh expect, ya, i'm a girlnotyetawoman kan, hehe. Mengada! a girlnotyetawoman konon!)




hanys: Secara luaran, nampak kasar. Tapi dalam, pergh! ada taman bungakupukupuramarama segala ok! hahaha~



Till then, bai!
TQ for reading and commenting!
xoxo
:-*



Sincerely me:

41 si penari jari menaip kata sendiri:

EZAN IDMA said...

hahah mesti gul tu kasar

Cinderella said...

haha..terkezut la......menakutkan betol..haha

Hanis Azla said...

lelaki berbadan sasa mcm perempuan dlm gambar tu pun menakutkan akak juga.. tak tahu kenapa rasa seram nak pandang.. he..he..

Tapak Kaki said...

certain pompuan yang macam mana lelaki takot tu? cer kasi detail sikit..hehe

YOUsoF said...

Wanita yang menakutkan lelaki adalah wanita yang tidak pandai menjaga adab dan kesopanannya di depan lelaki..





*sticker dah terbang... ;D

delarocha said...

haha pompuan dalam pic tu memang menakutkan.

mau nye hari2 kena smackdown

Wanie said...

haha..kalau pompuan macam dalam gambar ni confirm laki lari terus..:D

laki mesti takut ngan pompuan mata dunia kot..kalau pompuan la takot ngan laki mata buaya..hehe

IMANSHAH said...

bukan takut, malu je..hheee

Prince Halilintar said...

menakutkan jer tgk gmbr mcm tu..seram rase..hehe

op anaz said...

Takut bila jumpa permpuan alim...takut tersalah kata, cara..( macam poyo lah pulak )..tapi jujur tu..hehe

Miss S said...

Lelaki takut pada perempuan yang terlalu kuat bergosip rasanya...

Sam Banjamin said...

opocot!! memang takut... entry yang menarik... syabas!

salam perkenalan... Sam singgah pesbook hanys tadi.. ade add... jom meramaikan kenalan...

soooooour said...

takot kepada wanita yg asyik moody je...senyum sikit pun payah...cm masalah dunia menimpa kepala...lol..

saiazuan said...

laki takut mak :)
jd kna ad prangai mak dlm diri.. tegas, garang but caring n loving ;)

Abu Huzaifah said...

perrgrgghh!! gmbar itu adalah seorang wanita... hOhO tough

aleen aiden said...

ha'ah aku pon ade kwn lelaki yg ngeri dgn sorang kwn aku.sbb die ni cam ganas2 cket.hak2

d_LA said...

hahaha..kalo dla jmpe pompuan camtu pun scary..scary tgk urat2 dia mcm nk putus..

saya bukan tomato said...

haha kalau cmtu tomato pong takotttt ><

h A n Y S said...

EZAN IDMA,

worst kot, haha

h A n Y S said...

Cinderella,


apa yg tekejut? gamba tu ke? haha

h A n Y S said...

Hanis Azla,


kalau sy, tak menakutkan, tp menggelikan..hehehe

h A n Y S said...

Tapak Kaki,


ang lelaki, ang mesti tau perempuan mcm mana yg membuatkan lelaki takut pd dia. paham tak ayat aku tu?hehehe..

h A n Y S said...

YOUsoF,


owh..

btw, sticker dah selamat landing..hehe..trima kasih..;D

h A n Y S said...

delarocha,


tgk muka pon menakutkan..hahaha

h A n Y S said...

Wanie,


mata dunia? macam mana tu? keee mata duitan? hehe

h A n Y S said...

IMANSHAH,


takkann takde jenis perempuan yg menakutkan cikgu..?hehe

h A n Y S said...

Prince Halilintar,


haha, tgk muka pon dah nak pengsan kan? haha

h A n Y S said...

op anaz,


o ye?? tak pernah dgr pulak yg ini..hehe

h A n Y S said...

Miss S,


kalau hanys, perempuan mcm tu tak sesuai ditakutkan, tp sesuai dimenyampahkan, HEHEHE

h A n Y S said...

Sam Banjamin,


haha, releks..jgn tekejut sgt..haha
tQ btw.. dan salam kenal.. =)

h A n Y S said...

soooooour,



ahahaha~ btl jgk tu..hehe

h A n Y S said...

saiazuan,


bkn takut kot..tapi hormat..hehe

h A n Y S said...

Abu Huzaifah,



yep! wanita! takut ea?haha

h A n Y S said...

aleen aiden,



ganas2 sket? ke banyak?hahaha

h A n Y S said...

d_LA,



bukan dla je kot..hanys pon tros pengsan kot, haha

h A n Y S said...

saya bukan tomato,


kalau gamba tu ramai yg takot kot..hahaha

cik aisha said...

betoi tu....ada lelaki yg tkt pompuan...saya pn dtakuti sbb garang alasannya.nonsense je...

h A n Y S said...

cik aisha,


diorang saje gurau2 je kot..hehehe

Tapak Kaki said...

pompuan banyak buat aku rasa menyampah dari rasa takot.haha..

h A n Y S said...

Tapak Kaki,



halamakk..statement ang ni pulak buat aku takot..hahaha

cik azeya said...

geleman gile otot dia. hahaha.

Related Posts with Thumbnails