FOLLOWERS

TRY THIS!!

OMG: Pe kehey nye ni yob?!

::salam readers::




Pe kehey nye ni yob?!



Agak mengganggu.

Anyone?





p/s: And, oh lupa, ada perasan tak perubahan kat blog ni (selain widgets kat sidebar)? Siapa perasan aku bagi topup RM3! MUAHAHA! =P


Sincerely me:

37 si penari jari menaip kata sendiri:

rara pinkmafia said...

aik rara pny ok je.

nick izzatie said...

2 la,,,,,,,,, semacam je,,,, ape bnde 2 erk???

NOOR FATIN said...

aah mengganggu la. apa tu ek? terkejut gak tadi. banyak blog ada semua ni. semua saya tekan pangkah. hehe

twitter ek? :P

kyo_9 said...

btol2..
ak ingat ak sorang jer yg kene..
ape keheyyy ni ek??
nuffnang pon xleh bukak .. -_-"

Nizam Ijam said...

tahu xper...saya nak masuk sahabat blogger pon tak tahu nie..hehe


” Nizam Ijam Dot Com”

Syazwan Che Deraman said...

guwa pon kena gak..
teruknya bahaasa kelate kau.
hehehe.
berlatih lagi ye ;)

soooooour said...

ni sbb gengblogger...bl delete gadjet tu..elok lak..haissssh....

aiman fanboy k-pop said...

uuuhh...agak menggangu jugak..takut gak kalo si hacker punyew angkara!

IMANSHAH said...

tahniah2 dah ada domain sendiri..apala korang tak perasan ke

wanie m'nJ said...

dah ada domain sndri!!!!!!!!!!!!!! hahahaha, bak topup rm3!!!!!!

echaRierie said...

err..xtau lak psl tue..

btw, ala ruginya xdpt topup..haha :)

Cinderella said...

Ainie pun macam hanys gak..geram je kalau bende tu kelua

YOUsoF said...

teman pun dak tau le... ;D



Ada banner TRI FA di situ!!!

Hans said...

kan GB dgn nuffnang kena hack semalam dengan Gaysec
tapi nuffnang dah ok

Si DauN CeRi said...

ohhh.. bnda tuu.. tau2, ade gak jumpa kadang2.. annoying laa. haha

lolitasinta polkapolkie said...

tauu tapee delete jeee ^^

Scya Lollita said...

ni related to GB ni haihh

pipoq said...

apesal aku tak dapat pun benda camtu ? ahahaha

Wanie said...

ape perubahan? background eh..

fara anak abah said...

jom join cntest saya?

http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

alif haris said...

pop up ni kelua kt blog yg ade tempek bannge geng blogger je kan ?
err agak annoying jugak la huhu

vampire's lovex said...

aku pangkah je bnda tu hahahha... kacau..

Tapak Kaki said...

aha kan.. selalu keluar menda alah ni.. dah macam roadblock pulak..


p/s: signature ang yang berubah..kan kan kan.. bak sini topup.hahaha

bedpet said...

ape kehey nye tu? takde pulak jadik mcm tu.

haa. saya perasan ape yg berubah. followers! hari2 mesti berubah followers tu. haha. bak topup 30hengget! ^.^

APAN said...

dengornye kene hack geng blogger tu.ye ke dok la...aku try masuk tadi pun x bole...tngah maintenance katanya lagi... :)

rasenya dulu ada radio era.huhu...

Elih Japahar said...

Tak tahu apa benda ni..gengblogger log in tp tak boleh pun..ermm, menggangu tul kan

iPai said...

prob dengan gengblogger .. tp nampak cam dah ok je ..

Miss S said...

Hmmm saya lagi teruk Sitemeter, Feedjit, dan banyak lagi widget & page tak load langsung, haishhh hilang mood nak berblogging...Gengblogger dan Apesal.com pun takleh load huh!

h A n Y S said...

rara pinkmafia,
ada yg kena ada yg tak kot.. =)


nick izzatie,
ada web yg kena hack rasanya..


NOOR FATIN,
gengblogger kot..

h A n Y S said...

kyo_9,
kena goram ri tu..


Nizam Ijam,
gengblogger ke sahabat blogger? hehe


Syazwan Che Deraman,
ahaha, xnak ah, dialek slangor lg best, ;p

h A n Y S said...

soooooour,
dah delete dah, still ada kot..




aiman fanboy k-pop,
mmg pon.. =)




IMANSHAH,
eleh..cikgu prasan sbb sy tanya ari tu kan..haha

h A n Y S said...

wanie m'nJ,
main tipuuuu! haha ;p




echaRierie,
rm3 je kot? haha




Cinderella,
kan2? ;D

h A n Y S said...

YOUsoF,
salaaahhh! HAHAHA ;p




Hans,
baru tau sebenarnya.. =)




Si DauN CeRi,
kan3?! hehe

h A n Y S said...

lolitasinta polkapolkie,
delete je lah solution nya.. =D




Scya Lollita,
yup, baru tau =)




pipoq,
ni orang SPECIAL je yg dapat..HAHAHA =P

h A n Y S said...

Wanie,
baca in next entry, HEHE




fara anak abah,
insyaallah yang.. =)




alif haris,
entah, dah delete banner gengblogger, still ada..

h A n Y S said...

vampire's lovex,
semestinya! haha



Tapak Kaki,
macam tol jugak,hahaha..
teeeeet..salah! =P




bedpet,
ni certain special people je yg blh dapat..HEHEHE..
hahaha,kalau follower, tetiap hari blh tanya..tetiap hari ada je yg follow..hehehe

h A n Y S said...

APAN,
ha'ah, baru tau kena hack, tu pasal x blh masok..
radio?bila masa letak radio? tak pernah2 kot..salah blog ni..hahaha ;p




Elih Japahar,
agak mganggu jgk ah..hehe




iPai,
dah boleh bukak GB ke?




Miss S,
Aik?kalau sampai dah feedjit pon x boleh..sbb connection Miss S kot.. =)
haha..relek2.. =D

Related Posts with Thumbnails