FOLLOWERS

TRY THIS!!

Kan dah stuck! Kan dah sampai termimpi-mimpi!

::Salam readers::


Kaurang yang dah lama 'melekat' kat blog ni mesti dah pernah baca tentang kes lengan aku yang parah dulu tu kan? kat sini.

Ok, abaikan yaang itu dulu.

Sebenarnya aku ni dah lama jugak lah tak bermimpi. Tapi tak tahulah kalau ada, tak tahulah kalau aku je yang tak perasan atau tak teringat, kot.

Hm.

Kelmarin, aku tak tahu kenapa jari-jemari aku ni dok menggedik semacam bukak page 'POPLOOK'.
Jari-jemari aku dah gedik-gedik klik-klik kat POPLOOK ni beberapa hari sebelum kelmarin lagi dah!
Parcel belian pon dah sampai. Jadinya, aku berharap untuk stop dululah klik kat POPLOOK ni.


Tapi bila POPLOOK hantar email ada 'barang' baru, apa lagi, tahap kegedikan jemari ni mula lah meningkat, menyerlah dan bersinar! =.='
TERGEDIK-GEDIK! TERGEDIK-GEDIK! TERKINJA-KINJA!


Nah!


Kan dah stuck! Kan dah sampai termimpi-mimpi!





sumber: POPLOOK




p/s: Perempuan kan. So jangan hairanlah.  -.-
p/s/s/: apa kaitan mimpi lengan dengan yang ini? Kedua-duanya adalah mimpi kan? HAH HAH!


Till then, bai!

again, TQ for reading and commenting!
xoxo
;-*



sincerely me: 

14 si penari jari menaip kata sendiri:

myhatiku said...

errkk?hnye mampu Haha:D

IMANSHAH said...

nak i belanja ke baju tu

HaNa Hani said...

haha...
shopping xleh nak tahan kan!
mak pown dah marah2 je asyik brg sampai kat umah
dok nyopping on9 je kejenye
^_^

h A n Y S said...

myhatiku,

hanya mampu? hanya mampu apa? haha

h A n Y S said...

IMANSHAH,


boleh! boleh! blanja i plz! *mata bersinar-sinar dengan muka penuh harapan*


haha! gedik! =p

h A n Y S said...

HaNa Hani,


tahuuuu takpeeee! haha

Hans said...

hehehe
sebab ekau perempuan so den tak kisah la
member2 den pun gini
diorang kata selagi tak dapat beli mesti termimpi2
:-)

Keputusan Jom Main Teka - Teki

d_LA said...

wahhhh...cantik giler!!!

akubiomed said...

Orang kata tafsir kalau mimpi dapat pakai baju yang diimpikan jawabnya tidak dapat apa yang dihajati

h A n Y S said...

Hans,

haha, biasa la..pompuan..
laki pon apa kurangnya, bola3~ XD

h A n Y S said...

d_LA,

kan3?!! XD

h A n Y S said...

akubiomed,

haha..itu org yg kata..sy kata sebaliknya..sbb, sy dah bli! HA HA HAH! XD

Tapak Kaki said...

aku tak anggap baju tu sebuah fashion.. aku rasa lagi elok ang reka sendiri baju..lagi cantik..

h A n Y S said...

Tapak Kaki,

baju tu mmg bukan fesyen pon, sbb ia sehelai baju, bukan sebuah feseyn, heheeeee..(menjawab ea?! =p)

aku ada reka 1 2, tapi..nak mencari tukang jahit tu yg ssh sket..aku nk jahit, x brape reti..

btw, takkan lah aku nk pakai macam ni..maunya kena pelangkong ngan mak aku, HAHA

Related Posts with Thumbnails