Alahai NUFFNANG..

::salam readers::



Aku ni bukanlah seorang yang rajin bebenau ziarah si NUFF ni. Dulu masa jadi 'budak-comelbaru' dalam hal-hal blog ni, selalulah jugak, sebab apa? Alah, mestilah sebab, 'moneeeey..moneeeeey..moneeeey.. moneeeeeyy..' MySpace

Tapi tu dulu.. dalam kepalaotak ni fikir nak blog sebab nak peroleh duit. First thing yang aku klik kalau bukak nuff; 'EARNINGS' lah kan. Bajet kau femes gilerrr lah kan sampai nak kena selalu check! Bajet tiap-tiap hari duit massooooook lah kan sampai nak kena selalu check! Orang datang ziarah pon sekerat dua, dah kecoh! HA HA HA! 

Ok ok, fine fine.. relek relek.. relek bebah..


So, nak dicepatkan jalan penceritaan entri ni..aku rajinlah nak bukak nuff semalam (since tahun lepas last aku bukak kot), saja nak tengok kata hati kekunci, mana lah tahu kalau ada yang cari kata kekunci lucah2 ke..kaaan.. tak caya? (boleh klik sini.)
Mana boleh takda lagi keyword ni, masih ada ye. Tak pelik atau teruja pon.


Tapi yang membuatkan aku PELIK dan TERUJA ialah bila ada orang search for:

MONTOK TUDUNG!!


KAHKAHAKAHAKAAAAHAK!
Ok, *tarik nafas panjang, lepas, diam sebentar, betulkan kerongkong tekok lalu berwajah superserius*


Apakah itu MONTOK TUDUNG ye?
atau TUDUNG MONTOK?


Adakah si 'pencari' itu sedang mencari wanita-wanita yang sedang memakai tudung yang direkabentuk dengan bentuk yang montok?! *erk?!* MySpace


Atau


Adakah si 'pencari' itu sedang mencari seorang wanita montok yang sedang memakai tudung?! *erk?!*MySpace


Atau


Adakah si 'pecari' itu seorang warga bukan Malaysia yang ingin mencari tudung-tudung yang cantik, lalu menggunakan kata kekunci 'montok tudung'? (sebab 'montok' dalam bahasa mereka ialah 'cantik'). *faham tak apa yang aku bitau ni?*


Atau..



APAKAH??!!
Aku confiused ni..
Ada idea tak?

-hehehe-




and oh! TQ for reading and commenting!
xoxo




p/s: ramai jugak yang search for resepi masak lomak tu ye, lepas ni nak letak resepi apa plak ye? *muka serius bajet TERER masak, pffft*

p/s2: kesian nuffnang jadi mangsa keadaan (tajuk)





Sincerely me:

25 comments:

SweetLikeWhat said...

haha..klakar plak.. :D

ZWAN SABRI said...

montok tudung? fesyen tudung baru la tuu.. HEHE

MySuaraBlog: Nasiblah Aku Kurus!

pipoq said...

montok tu aku tau maksud dia..

tudung tu ape ? ahahaha

Tapak Kaki said...

aku tak da nuffnang tu.. so blur la skit bila baca menda ni.hehe

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

orang desperate la tu yunk..hahahaha

ღ♥.:miZz.nANa:.♥ღ said...

haha..kelaka la :)
betulbetul,update la resepi banyak2..
time breakfst,lunch,dinner sume mesti nana datang..aha!

HaNa Hani said...

kelakar je aiihhh
lawak2
^_^

Miss Y and Her World said...

kahkahkah. kelakar lah! gelak mengilai pagi-pagi buta ;)

Perempuan Cantik Sebab Mekap?

puteraduyong said...

haha...montok tudung ye...unik manusia ni kan... :)

lolitasinta polkapolkie said...

montokknyee awk neee!!
hee cmwu bley ae?? hee

cik aisha said...

first time ni dgr montok tudung...sapela search keyword tu.adesh

Cik Ungu Kamila said...

ikan 'fatin' masak lemak cili api pun tak leh blah gak. hahaha !

sptutnya ikan patin kot.

Hanis Azla said...

he..he.. tersenggih2 akak baca entry ni dengan penuh kefahaman..

h A n Y S said...

SweetLikeWhat,

hehe~ =D

h A n Y S said...

ZWAN SABRI,

haha! macam mane ghupe nye ye? XD

h A n Y S said...

pipoq,

'montok' tauuuuuu je ang kan?!
=p

h A n Y S said...

Tapak Kaki,

ang tak letak nuff ye?! hmm..mende ni macam keyword yg membuatkan people datang blog ang~ paham? tak paham? tak paham tengok kamus, hehehe =p

h A n Y S said...

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥,

desperate? tapi desperate ape? montok tudung? errrr...

hoho~ =D

h A n Y S said...

ღ♥.:miZz.nANa:.♥ღ ,

insyaallah~ gambar2 masak dah ada.. rajin malas je soalnya..hehe.. :D

h A n Y S said...

HaNa Hani,

pelik pon ye..haha

h A n Y S said...

Miss Y and Her World,

hamboiii..overnya sampai mengilai.. hehehehe~ =p

bedpet said...

ahahahahaha. lain mcm je bunyi montok tudung tu. hihihihihi

h A n Y S said...

bedpet,

haaa...lain macam? macam mana tu? haaa...

hahaha~
=p

amirfazwan said...

Bahasa mereka?
Mereka tu sape?hoho

h A n Y S said...

amirfazwan,

orang asli ke, orang indo ke, orang-orang ke, HA HA HA