#3 Wordless Wednesday

::Salam readers::



-:: Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :: [klik sini]-











MySpace MySpace MySpace







p/s: kat MBO je..sebab murah sikit.. hihi~ seat boleh tahan gak~
p/s/p/s: nampak sangat dah seminggu tak update bila #2 WW kat bawah entri ni, heh~



22 comments:

myhatiku said...

wah..tiket transformer..mintak satu..hee:)
WW#4|anak fruit n cousin

Tapak Kaki said...

jeles amat! take me with you..hahaha. nape la kat tempat aku tak da panggung wayang..sob sob sob

[sutera kasih] said...

transformers !!!hehe

Hans said...

wahhh
den lambat lagi dapat tgok
next week

Wordless Wednesday #4

Adam Idris said...

huiyoo dah tengok
tulis entry review pulak
ehehe

h A n Y S said...

myhatiku,

HA HA HA~ *gelak jahat*, rasanya tak dapek den nok nolong eh.. HA HA HA~

=p
=p

h A n Y S said...

Tapak Kaki,

alololo~ sedih plak aku baca komen ang ni~ haha~ meh ler sni, sempat lg ni, aku tgk malam esk pon, hehe~ meh, meh, come to mama, HAHAHA~(ajak2 chickenchop, HE HE HE~)

=p

h A n Y S said...

[sutera kasih],

yepp!!!! XD

h A n Y S said...

Hans,

takpe..paling2 dapat tgk..next week pon dlm brape ari je lg.. =D

h A n Y S said...

Adam Idris,

blom.. esk pny tiket, tadi dah full booked~ =)

IMANSHAH said...

dah ade citer ni ek..sgt ktinggaln

QaRr JaliL said...

pergh..nak jgk...


2# wordless wednesday

Gol Safiq dan Aidil memberi advantage pada Malaysia.. Congratz Malaysia

saiazuan said...

entry plng mudah :D

sayonara june holla july http://eleventx.blogspot.com/2011/07/berlabuhlah-tirai-june.html

Tapak Kaki said...

haha.. jauh maa nak pergi sana..
ang dok shah alam kan.. nape tengok kat MBO?

h A n Y S said...

IMANSHAH,

idok aih.. =)

h A n Y S said...

QaRr JaliL,

eheh~ =D

h A n Y S said...

saiazuan,

tau xpe~ :D

h A n Y S said...

Tapak Kaki,

takkan lah aku nak ajk btl2, jaooooooooh kot, haha~
aku blanje adik2, so ghamai nau, so kene amek yg mughah sket, bajeeeet.. heh heh heh~~ lg pon, x pernah try sana, saje try.. =D

Tapak Kaki said...

MBO tu kat mana ek.. tak pernah pergi pulak.. aku selalu pergi kat JJ bukit raja je..hehe

h A n Y S said...

ye ah, JJ bukit raja mmg dekat gler lah kan.. mbo tu kat Harbour Place kat Klang gak~ baru buat pon MBO kat sini.. heh heh~ :D

akubiomed said...

Saya cuba booking online tapi penuh sehingga hari minggu

h A n Y S said...

biomed,

booking online mmg full, saya dah try jugak, pi je kat panggung tu bli tket awal2, :D