kekasih-kekasih terangku!

TRY THIS!!

#2 Wordless Wednesday

::salam readers::



-:: Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :: [klik sini]-







p/s: ni boleh dikira gambar ke ha? gasaaaak.. aku guna 'paint' gak ni.. HA HA HA =P

14 si penari jari menaip kata sendiri:

wunny said...

eyh.. jualan murah!! nk@ :):)

nurkaloi said...

wahhh sale apekah ini ??

Hanis Azla said...

okeylah ni hanys.. messagenya sampai.. he..he..

pipoq said...

kenapa dengan hari rabu ? idea takde ye ? sindrom baru untuk blogger ke ?

Solihin Zubir said...

jualan penghabisan stok ke hape ni? heheh..

NOOR FATIN said...

teruja :D tapi xde duit, xkeje lagi, xleh nak beli T__T

Red said...

ni banner. bukan gambar XD

Tapak Kaki said...

belom hujung tahun dah nak clear ke?hehe

Nikky said...

wah.. bestnye.. btw, foloooo..

free2 drop by my page ok.. =)

Hans said...

sekarang salessssssssss
xsabar nak shopping

5 Sebab Kenapa Aku Suka Wordless Wednesday

bedpet said...

lelong lelong! hehehehe

Siti Mashitah Saidin said...

wua... jualan baru!~

aleen aiden said...

asal sale aku mule nak geget jari.hu3

Atiqah Wadiah said...

adoyaiii!!mmg tak bley tgk sale2 ni..huhu

Related Posts with Thumbnails