Sexual Harassment on ME . YOU . HER .

::salam readers::


Alhamdulillah, akhirnya hari ni aku paksa jugak jari2 aku ni menari tarian brekdens kat atas keyboard untuk update entri. Boleh kau bayangkan tak keadaan kau-memaksa-aku-terpaksa ni? Jari jemari ni meronta-ronta nak lepas dari tanggungjawab, aku pulak terkial-kial menekan-nekan, memaksa-maksa depa ni menari-nari atas keyboard? Nasib baik depa takda mulut n mata kan, kalau tak, nampak lah berair n berlobang2 jari2 aku ni sebab depa menangis dan meraung.. =.='


Recently aku agak sibuk dengan kerja part time instead of full time (HA HA) dan koje2 umah yang dipaksa oleh mak (HA HA HA) plus penyakit malas yang takkan pernah jauh dari diri aku (HA HA HA HA) plus band berok yang terkinja-kinja, eh salah, yang terlembab-lembab macam siput baby (kenapa selalunya kelembaban mesti dikaitkan dengan siput baby ea? takde binatang/insects lain ke yang sesuai dengan isu kelembaban ni? any reason/s anyone?) 


Tapi, as people say lah kan, 'NAK SERIBU DAYA, TAK NAK SERIBU DALIH'....MySpace


Ok, panjang benau mukahalimah mukadimah aku kali ni, so macam yang kaurang baca pada tajuk entri, 'Sexual Harassment'. Paham? Nak di 'translate' ke BM ke? Alah, kamus kan ada..apa guna kau beli kamus tobhal2 kalau tak diguna.. =P  Oh! lupa, sekarang semuanya di hujung jari, so kaurang carilah info kat ujung jari kau tu, tapi kalau kuku panjang, cari kat hujung kuku, tapi pastikan kuku jari tak hitham ye. =P



Actually ada situasi (kisah sebenar) yang aku nak share dengan kaurang pasal isu ni:



Kisah 1:

Pada suatu petang yang agak suamsuamkuku, seorang gadis cantik-jelita-pergh-ayunya sedang berada di dalam sebuah bas awam yang kontot-uzur-gaya-nak-roboh untuk balik ke rumah selepas waktu sekolah tamat, sedang si gadis itu duduk berangan dan melayan jiwang seorang2 kat tempat duduknya, tiba2 datang seorang penumpang lelaki tua lalu duduk di sebelah si gadis tersebut. Si gadis tu pon sambung lah tugasnya untuk berangan dan melayan jiwang seorang2..

TIBA2! TIBA2! TIBA2! T.I.B.A-T.I.B.A!!!

Si gadis terasa seperti ada cas elektrik voltan tinggi mengalir kat pinggang dia! *ZAAAAAAP* (lebih kurang cenggitu lah perasaannya kot,HAHA!) 


Lepas tu apa yang terjadi??!!
Adakah si gadis dah pengsan atau terus K.O disebabkan kerentungan??!!!


Jawapannya tidak!


Sebab si gadis tu ghupenye SUPERPOWER GIRL!!
wohoooo!


Eh, sori2, terlajak pulak.. meh u-turn balik.


Sebab lengan si tua-kerepot-tak-sodo-diri tu tengah dok tacing2 ke pinggang si gadis, tengah dok usap2 ke pinggang si gadis, tengah dok menekan-nekan ke pinggang si gadis!!!

#$$#$%#%$%!!!!!
*(&)(*^$$$^&**!@#$%^&^%;%$FFRT$%$%$!!!
MySpace


Si gadis lalu menekan balik lengan si tua-kerepot-tak-sodo-diri tu sekuat hati-jantung-limpanya menggunakan siku si gadis sendiri! Sambil si gadis menjeling tajam ke arah si tua-kerepot-tak-sodo-diri tu! Perghhh! Muka kerepot-keropok dia tu tengah buat deeeeerk je, ambik feeling ke OII?!


Si gadis tekan lengan si tua-kerepot-tak-sodo-diri tu dengan rasa geram-macam-nak-pelangkung-je-kepala dia! Si gadis nak bangun, tak boleh, sebab bas yang kontot tu full dengan segala jenis manusia, dari seluruh pelusuk negara.
Si gadis hanya boleh tahan je lengan si tua-kerepot-tak-sodo-diri tu daripada sentuh ke tempat2 lain!!




Kisah 2:

Tu je lah satu kisah aku nak stori kat kaurang.
Ada lagi 2 kisah sebenarnya. Tapi kalau sumbat sekali kat entri ni kang jadi berlebo-lebo pulak kan..
Nanti kaurang tanpa sedar, ternganga molot sambil melepaskan angin melalui molot dan hidong kang. Uish.. hensem dan cun sangat lah tu kan.
Kalau kaurang nak aku cerita lagi 2 situasi tu, let me know ye.. (bajet ada orang nak tahu sangat lah kan..) =P

"meh meh kat I meh.. alololooo~ meh le cayang bucuk intan umbrella.."






Jadi,
Moral of the story?
Pikir sendiri lah ea..


Btw, jom usya shawls cantik, murah n FREE postage here~


Akhir kata, TERIMA KASIH sayang kerana membaca dan mengulas~!
:-*
xoxo



gambar dari google
Sincerely me:

11 comments:

IMANSHAH said...

jgn tak tau, jantan pun kena tau

h A n Y S said...

IMANSHAH,

tau..tau sangat..hampir sepanjang masa kan..?sabar je lah ea.. =)

pipoq said...

kesian orang tua tu..mungkin dia telah kematian isterinya bertahun yang lepas..hehehehe

h A n Y S said...

pipoq,

maybe kot.. kesian kaaaan...tapi nape aku jgk jadi mangsa..keeeee..ghupe aku ade iras2 arwah bni die????!!!

HA HA HA HA HA
=p

TunTeja said...

uissshh......bahaye2.hahaha

h A n Y S said...

TunTeja,

sangat bahaya n gerunnn~

nub said...

pakcik pelaQ!! harhar

Hanis Azla said...

mmg sakit hati, jantung, limpa semua klu kena mcm tu kan.. akak pun pernah kena kat dalam bas.. nak jerit kesian kat isteri dia yg ddk kat sebelah tu.. sudahnya.. cepat2 pindah tempat jauh sikit dari org psiko yg mcm tu.. sgt menyeramkan..

h A n Y S said...

nub,

err..nub, sebenarnya, dr slu lg nak tanya, pelaQ tu ape..?

heh heh~~
;D

h A n Y S said...

Hanis Azla,

seram dan rasa mcm nak nangis..
T__T

Tapak Kaki said...

hentak je orang tua tu kuat-kuat.. kasi pengajaran sikit.. gile pervert orang tua tu...