FOLLOWERS

TRY THIS!!

Kehilangan Seorang lagi Blogger..

::salam readers::



Aku baru dapat berita tentang kepergian seorang blogger menghadap Illahi..

Telordibasuh

Siapa yang tidak kenal?!

Aku SUKA baca blog beliau!

Beliau masih muda.


Yeah, kematian tak mengira tua atau muda, cantik atau buruk, kaya atau miskin, BERSEDIA atau TIDAK!


Aku berharap agar dengan berita kehilangan seorang blogger ni menyedarkan kita bahawa KEMATIAN ITU TIDAK BERBAU, as malang itu tidak berbau. Bila-bila masa nyawa kita boleh ditarik-Nya~



Semoga roh beliau ditempatkan dalam kalangan orang2 yang beriman.. AMIIN..


p/s: buatku terfikir, andai suatu hari nanti aku tiada, siapa nak manage blog ni? ada ke? atau hanya biar 'mati' begitu aje.. =)


-entri curik masa-


Sincerely me:
Hanys ^^v

11 si penari jari menaip kata sendiri:

Cik Nathrah said...

kite sedih sgt telor meninggal. sbb dia sgt baik. dia selalu bertegur sapa dekat fb dgn kite. lepas ni tak de gamba kelakr n mengarut dah. sobs :'(

Abang Zam said...

takziah

Shafika Syuhada Rosli said...

al-fatihah~

Cik Ezy said...

al-fatihah..

pipoq said...

itu menandakan MATI itu pasti..

bebanyak la buat amal baik..

NOOR FATIN said...

terkejut sgt2.. al-fatihah..

Ayie said...

innalillah.. semoga rohnya dicucuri rahmat..

Jari Berbicara said...

Innalillah...

Sky8Men said...

alfatihah utk arwah....hm..

Sky8Men said...

alfatihah utk arwah....hm..

Tapak Kaki said...

seriously aku memang tak tahu pasal kejadian ni.. even aku tak kenal dia, tapi aku familiar dengan nama dia tu.. moga arwah ditempatkan di kalangan orang yang soleh..al fatihah

Related Posts with Thumbnails