Bakal Tunang Ashraf Muslim Yang Sebenar

::salam readers::

Sekarang ni kecoh betul kan, pasal Ashraf Muslim nak bertunang?


"Ya, saya nak bertunang. Sila menangis ye wahai wanita sekalian..Saya tahu anda2 sekalian berebutkan saya yang kacak lagi bergaya ni!" jejaka ini bermonolog.  =P
*from beautifulnara*


Aku pehlik benau lah apa pasaaaal lah depa2 ni kecoh sangaaaat kalau Ashraf Muslim ni nak bertunang pon?! Lantak dia lah! (pergh! 'hangin' nampak?)




Kemudian, kekecohan mula bertambah dengan tersiarnya gambar bakal tunang si Ashraf ni kat blog-blog hiburan terkenal dan akhbar-akhbar tempatan (asal ayat aku macam 'lurus' semacam ha?) - (blog hiburan ni pon tak sure 100% sama ada betul ke perempuan tu)


Bila dah tengok gambar yang dikatakan bakal tunang si Ashraf ni, aku geleng kepala. Geleng sehabis daya! Geleng segeleng-gelengnya! Geleng! Geleng! Geleng!!! Gelenggg! (aku lempang pulak kang)


"hai..saya bakal tunang Ashraf.. Sila jeles ya sekalian wanita..saya dapat diaa.. yeay! yeay!" wanita ini bermonolog. =P
*from google*


Kenapa aku geleng?
Sebab dia bukan bakal tunang Ashraf yang sebenar!
Bukan! Bukan! Bukan! No! No! No! Bukan! Bukan! Bukan dia! (yeee..aku tau bukan dia..udah ler tu sebut 'bukan' banyak kali. Excited nau lah!)
Macam mana aku tau bukan dia?!
Sebab,
sebelum tu, aku nak warning awal2 bahawa jangan terkejut dengan gambar bakal tunang dia yang sebenar. Kenapa terkejut? Sebab kaurang maybe kenal dia. Dia ni seorang blogger jugak. Waaahhhhh..sambil jadi doktor sambil blogging ye. Bagus!

So, siapa bakal tunang dia yang sebenar??
Macam biasa, scroll bawah! MySpace
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Aish! apa bagi gambar half2 ni?! suspen lah konon~ =.='

Ok, relek2..aku tahu kaurang semua excited kan.. sabar2..gambar seterusnya ada kat bawah ni je....












Ha! nampak tak dia?!
"laaaa...yang mana satu?! Ish ang ni!"

Oh! ok2..tu gambar dia dengan member dia. Gambar dia seorang yang ni ha.







Cik Hanysyangfrustashrafnakkahwin: Awak... sorry lah awak, saya dah kecoh dah kat semua orang yang saya ni bakal tunang awak yang sebenar..

Encik Ashraf Muslim: Takpe awak..saya paham..awak nak glemer..takpe2..bitau je semua orang ok..?



HA HA HA HA
HI HI HI HI HI

Aku rasa kan, entri ni kan, sebenarnya entri frust lah.
Kaurang rasa?
=P


p/s: entri ni sekadar suka suka saja. Sila dengan hormatnya jangan marah @ menyampah @ pertikaikan entri ni ye..heeeee *big grin*


p/s/p/s: aku pon doktor gak. Doktor cinta. kuangkuangkuanggg~ =p

p/s/p/s/p/s: Tahniah lah Ashraf and bakal tunang dia tu. (Ucapan bernada jeles =P )







Sincerely me:

36 comments:

nurkaloi said...

hahahah
teringin sangat jadi tuang ustaz amirul ni
hhihihi

pipoq said...

amboi aih..dah gatai nak menikah dah ka ? hehehe..

RasyidHamid said...

frust habes ko nih...hahahahaa!!

liyana said...

ahaks! xpe2, berangan itu indah.. lalala

IMANSHAH said...

i pun nak buat entri tunang misha omaq la

h A n Y S said...

nurkaloi,

haha..xde lah sangat..sikit je..
;p

h A n Y S said...

pipoq,

dok aih..miang sikit ja..hahaha
;p

(miang n gatal bukan ke sama?haih.. =.=')

h A n Y S said...

RasyidHamid,

takde lah habis, ada tinggal sikit lg..hahaha
;p

h A n Y S said...

liyana,

yeah! stuju! hahahaha
;p

h A n Y S said...

IMANSHAH,

kenapa mesti misha omaQ? buat lah lisa surihani ke..hanisah najib ke..eh? *gigit jari telunjuk*

heh heh
;p

pipoq said...

hehehe..sabo aje la weh..jangan pehni ko pegi jumpa bomoh gi mandi bunga pulak..ate udoh takde laki lain ke kome nak suke ?

h A n Y S said...

pipoq,

hahahaha~dah namanya entri suka2..suka2 je lah isinya..ate teman idok lerrr nok suka bebeno ngan dia pon..cehhhh..hahaha

NOOR FATIN said...

baru nak pcaya. hahha bila tgk pic akhir skali, eh ni mcm hanys je. hahaha..

sy xtgk lagi pic tunang ashraf. hehe nanti kecewa :P

h A n Y S said...

NOOR FATIN,

haha nasib baik x pcaya kan, kalau pcaya?glemer ai..hahaha
;p

Solihin Zubir said...

ada org ckp sy mcm asyrap muslim.. ahaha.. ;-p

Along Tapa said...

hoh!!!kantoi dengan ashraff muslim...cancel la masuk list cenggini...ngahahahaha

Gorengbaek - Permainan minda: solve and you get the message

Hangit Habis dah - Laugh out loud damn it....cheer for this world....

Kerat Senget - Kaa Dabri

Amirul (aremierulez) said...

ramai jugak pompuan frust bila ashraf muslim ni tunang rupanya. hehehe

h A n Y S said...

Solihin Zubir,

nak kata dia hensem lah tuuuuuuuuuuuu~

haha ;p

h A n Y S said...

Along Tapa,

errr..list hape? *muka siyes*

lalala~
;p

(pulangkan paku buah keraih,haha!=p)

h A n Y S said...

Amirul (aremierulez),

ehem, takde lah frust.. *bajet cool*

haha
;p

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

hhahahhah ceit~

makan hati dia dah tunang...adesss

H A N S said...

hanys! sy pun frust..waaaaaaaaaaaaaaaa!! hahahhaha

Hanis Azla said...

selamat bertunang yer.. oppss silap orang pulak he..he..

man yusoef said...

hahahha!tahap frust ko lagi dahsyat dari aku kot..HAHAHA

aku biasa download kaat
urgrove.com
minishares.org

h A n Y S said...

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE,

xde lah makan sangat..biasa je..

heh heh

h A n Y S said...

H A N S,

hahaha..saba...saba...relek..relek...tarik napasss....jgn lepas!
hahhaha
;p

h A n Y S said...

Hanis Azla,

tak pe kak..even TERsilap pon, sy ttp trima greeting tu..
hahaha
;p

h A n Y S said...

man yusoef,

hahaha~ sama2 dahsyat kot.. ;p

ok! TQ for the link! XD

Far8 budak baik said...

agak agak arrr..hahaha
cis cis..nasib aku first time kat sini..x ley belah betol..
kalau lisa baru ar aku heran haha

amirfazwan said...

ustaz amirul...xD

cik hani said...

ohh...awak jeles yekkk...


jgn frust2 sgt..

nnt cari yg lagi ensem dari ashraff ekkk..

pastu tayang kat blog..

hihih

Jay said...

heheehehehe..so cute ..jeles erk??? xpe2 ramai lelaki yang macam ashraf muslim kat luar t ngeeee =)

kat UTM ni byk..meh meh dtg cn hehehehe =P

nub said...

pon boleh apek... haha

h A n Y S said...

Far8 budak baik,

hahaha~ relek suda.. ;))

h A n Y S said...

amirfazwan,

hehe~;D

h A n Y S said...

cik hani,

haha~ entri suka2.. ;D

Jay,

yg mana yg cute? gamba las ke? wakaka~ ;p

nub,

apa yg pon? apa yg boleh? haha~ ;D