kekasih-kekasih terangku!

TRY THIS!!

YOU WON THE 'GURAUAN TERLAMPAU' CONTEST! CONGRATES!

::salam readers::

As I promised before; I would mention the winners of my contest right now; 2 March 2011 at 2pm.

Juri? --> CIK HANISAH yang cun melecun meletop kedebOOm ni. =.='
Memandangkan aku jurinya, maka, siapa yang suka kipas aku, memang ada can nak menang. tapi kesiannya, takde siapa yang dok kipas aku, sedihnye T__T
MySpace
heh heh


Ok-ok, terus jump to isi penting entri.
Mereka yang menang ialah:






SAGUHATI (TOP UP RM10):




TEMPAT KETIGA:





TEMPAT KEDUA:





TEMPAT PERTAMA:
*drum roll pleaseeee*
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
MySpace


TAHNIAH kepada yang menang..
MySpace

Kepada yang tak menang, jangan frust ye....^^
Apa-apa pon, TERIMA KASIH sebab join!
REALLY-REALLY APPRECIATE!


Kepada yang menang, sila emelkan nama penuh, alamat, no. fon, makanan feveret, status (dah kahwin atau single), hobi.
ok serius. Jangan merepek.


Jadi, tempat pertama till ketiga, sila emelkan pada saya *tetiba sopan,hek hek* NAMA PENUH, ALAMAT RUMAH dan NO. FON ANDA (sebab nak pos barang kena isi no.fon kat form kan? *tetiba kalut apasal kau?haha*). Then, bank in pada saya bayaran postage. Ok, sila jangan percaya ayat terakhir tu, anda hanya perlu percaya ayat yang di capslock sahaja. ^^

Pada yang dapat hadiah saguhati pula, sila emel pada saya which user are u, celcom? maxis? digi? Nanti I'll email u nombor2 ajaib kad topup ea.


Email me A.S.A.P ok? malas dah nak simpan hadiah ni lama-lama.. heh heh..

emel hanys: nisapek_5@yahoo.com










p/s:terasa nak buat segmen teka-teka lah pulak lepas ni..

sincerely me:
   



7 si penari jari menaip kata sendiri:

man yusoef said...

buat la contest yg senang2 hahahaha....nak join gak...huhu

mR.sYaH said...

wah tak sangka menang.. terima kasih daun keladi, lain kali buat lagi.. hehe.. terima kasih..

h A n Y S said...

contest ni x snang ke? manja lah ang, keheheheh ;p

insyaallah pas ni aku nak buat segmen teka teka, ang tak join, aku tembak! hehh heh heh
;p

h A n Y S said...

mR.sYaH,

TAHNIAH~
and
SAMA2..
:)

EZAN IDMA said...

sagu hati. yey!! tq penganjur :)

adol ihsan said...

alhamdulillah ..

saguhati ,, :)

terima kasih,

IMANSHAH said...

dapat third ok le tu

Related Posts with Thumbnails