PADAN MUKA AKU!!

::salam readers::


"kakak! muka kau lah masuk kat gambar ni"
Aku wonder, muka aku masuk majalah ke?? surat khabar ke?? wow! femes! berdebar-debar, teruja!



Yeah!

PADAN MUKA ANG!!!


PADAN MUKA AKU!!!


PADANG MUKO AKU!!!


PADE MUKO KAWE!!! *kalau salah penggunaan ayat, sila abaikan*


hambik kau!


haaa...tu lah ekau..
Bak kata pepatah,
terlajak kereta boleh U-turn, terlajak speed trap, tang mana pulak kau nak U-turn???


RM 100++ ni boleh beli 2 maxi skirt!
RM 100++ ni boleh beli 10 shawls santek2!
RM 100++ ni boleh beli baju banyak2 kat Times Square ok!
*shopping je lah yang kau tau!*


kereta tu ada gambo rimo depannya, kenalah bergaya rimo sikit masa drive, ye dok? 


Kesian tak tengok muka aku tu?
Dengan hidung kembang, mulot terjuih macam itik yang dok termenung belakang umah.

Aku lebih 12 kph je kot.. keh keh keh..MySpace



(Aku pinjam kereta pakcik aku masa tu, pakcik aku keep questioning sape yang bawak keta masa tu sebab dia memang tak bawak sebab dia jadi penanggah kat kenduri kawen sebab dia tak lalu laluan tu pon time tu, sebab sebab sebab..ahhhh! Ye..ye..aku yang bawak..SEBAB aku sorang je pompuan dalam umah ni yang tahu bawak keta SEBAB tu lah aku sure pompuan dalam tu adalah aku SEBAB aku sure pakcik aku tak kahwin lagi satu, eh? ahhhhhh~!!! RUGI RM100++ aku..MySpace)


Jadi, selaku seorang yang bertanggungjawab, aku kena lah 'menghulur' sendiri..
Saman ni dari tahun lepas lagi, tapi disebabkan pakcik aku wonder siapa, so dia kena tengok gambar who drove his car, tadi baru boleh tengok dan ambil gambo tu untuk tunjuk kat aku due to his kesibukan *erk?!*MySpace





Morals of the sadness:
1-Sila drive laju-laju jika mahu muka anda femes MySpace
2-Kaurang tambah sendiri.



p/s: Mujur ada diskaun, hehe..TQ 'abe' menteri.. *wink-wink*
p/s/s: 1st time kena saman and 1st time bayo saman pakai duit sndiri..heh heh




Sincerely me:

34 comments:

adol ihsan said...

kelajuan membunuh ..

hehe ,,

Anonymous said...

kah3...kna saman!!

IMANSHAH said...

nak gelak leh??

Along Tapa said...

tula...nape tak suruh aku jek bawak...kan dah melayang seratus...


nasib ko bukan jantan..kalo tak mesti dah melaung dah...terkurang duit kumpul nak kawen..haha

Gorengbaek - Koleksi gambor kat Muor 2

Hangit Habis dah - babila ini orang...sape babi??ko ke dia??

Kerat Senget - Behind These Eyes

h A n Y S said...

adol ihsan,

yeah..membunuh 'duit' ku..
T__T

h A n Y S said...

anon,

ang mmg suke kan fati?!!
grrrr

h A n Y S said...

IMANSHAH,

grrrrrrrr~~!!!!

;p

h A n Y S said...

Along Tapa,

laaa...awat tak kate awal2 ang nak jadi driver aku..meh sni meh, trun shah alam, aku hire ang, meh2! cpt! sekaranggg!!
hahaha

tiaris ahmad said...

haha.pdn muke ko..buas sgt.
psst..ak ingt ko btul2 msuk pper.

h A n Y S said...

tia,

eh..aku btl2 masok paper ah..


paper gamba tu kan sejenis 'paper' jgk?

hahaha

E L L A said...

hahaha kelaka lah ;)

Nasuha Salleh said...

kat gmbr tu...bole nmpk skali sape yg drivenye? menakutkan =P

H A N S said...

hohoho..hanys ok lg 100++, org yg bkete paling kecik ni pnah 3 kali saman..aadoila...tp ayah yg setelkan :P

n i k l i s a said...

waaa, muda muda dah ada pengalaman.
nak try gak.

(mulut cabul gila. debussh!)

pipoq said...

aku nasihatkan lain kali kalo rasa nak bawak kenderaan laju laju, baik ko pakai topeng..

tak kesah la topeng doraemon ke, topeng power rangers ke asalkan bertopeng..baru la misteri sikit..

nub said...

hang kena menuntut ilmu lagi ni..mai aku ajaq. hahaha

Along Tapa said...

kan aku dah cakap aku nak review ko kat KS..hehe...

Gorengbaek - Koleksi gambor kat Muor 2

Hangit Habis dah - Aku nak hentam korang...korang nak kata apa??hehe...

Kerat Senget - ::hAnYsApEk:: tentunya bukan ApEk

h A n Y S said...

E L L A,

klaka?errr..tang mana yg klaka..? duit melayang pon klaka ea? sampainye ati..wuuu wuuuu..

hak hak
;p

h A n Y S said...

Nasuha Salleh,

hahaha..jgn kata sy yg menakotkannn..;p

h A n Y S said...

H A N S,

tak kira~ tak kira~ 100++ tu x ok~ 100++ tu blh bli shawl byk2..baju.. bhahahaha..
;p

h A n Y S said...

n i k l i s a,

nak try kena saman ke? better no...duit mlayang..haha

h A n Y S said...

pipoq,

kah kah kah! aku bayangkan aku pakai topeng otromen!

h A n Y S said...

nub,

mai mai! ang nak ajar apa? cara2 drive laju tanpa disedari oleh polis ke?
hehehehe
;p

h A n Y S said...

Along Tapa,

aaaaa...takot nyeee kena reviewwww.. xpnah2 kena ni...
*gigit ibu jari*

hehehe
;p

Hanis Azla said...

lain kali kena beringat yer hanys.. tp klu rasa nak kuar duit lg, takpe aje nak buat selalu.. he..he.. take care..

niniem said...

wahhh..pames la kalo gtu en...huhuhu..
p/s: sapa2 yang nak pames leh la...siap bagi peace lagi kat camera tu =.=

nora said...

adoilaa sabar sabar


ENTRY HOT : Senyum ^_^

h A n Y S said...

Hanis Azla,

heheee..tu lah pasal..tgh excited drive..aiseyhhh...
;D

h A n Y S said...

niniem,

hahaha..btl gak kan? bg peace! hahaha

h A n Y S said...

nora,

hmmm..tu lahh..sabo ja la kan..
;)

Encik Psychopath said...

speedtrap. yeah.

shahjiehan said...

dah jodoh duit tu kat polis... hehehe.. jdikan itu sebagai pengajaran...

h A n Y S said...

Encik Psychopath,

yeah! yuhuuuu!
=.='
;p

h A n Y S said...

shahjiehan,

pengajaran n pelajaran..huk huk..
T__T