kekasih-kekasih terangku!

TRY THIS!!

Kenapa Dengan Warna PINK?

::salam readers::

PINK.

Siapa suka warna pink? sila angkat kening kanan.
Kenapa aku nak cerita tentang warna pink hari ni? Errr..entah, sajeeee.. keheheh.
Ok,ok *muka serius* actually aku nak cerita tentang warna pink untuk entri kali ni sebab.. sebaaab..seeebaaab.. akhir entri nanti aku bitau lah! tak menyabo! =P

Untuk yang tak tahu (yang dah tahu tu silalah ambil hati aku by saying "hah?! ye ke? laaa...tak tahu poonn.." heh heh), based on apa yang aku baca, pink adalah warna kasih sayang dan warna kesucian. Warna ni mempengaruhi keceriaan dan semangat setiakawan. Bila melihat dalam aura, menunjukkan kesunyian, kasih sayang dan kecantikan. Warna ni juga menunjukkan seseorang itu tidak matang, terutama warna pink yang agak keruh. Warna ni juga menunjukkan seorang yang amat amanah, mempunyai rasa kasih sayang dan juga seorang yang berwawasan. (Huraian tadi aku pinjam dari sini.)

So, lelaki yang dok baca ni ada tak yang minat warna pink. Eh? *gigit jari telunjuk* Apasal aku tak tanya perempuan ye dak? alaaaa.. tak yah tanya.. aku sure ramai antara gegels yang dok baca entri ni sambil makan choki-choki tu SUKA atau MINAT atau MANIAC atau senang kata HANTU warna pink, kan? kan? *big grin sambil kelip2 mata* So, balik pada yang tadi, kaurang2 yang lelaki ni ada tak yang HANTU pink or paling2, sukaaa pink?
What??!!
pink so girly?!
pink so soft?!
pink tak kena dengan jiwa lu yang rock tu?! yeah! yeah! *gaya bandi amok*<--tiba2? MySpace 
pink so gedik?!
and bla blaa blaaa blaaaa..

Itulah stigma masyarakat sekarang (perghhhhh! ayat paper SPM seyh!), kalau lelaki suka warna pink je, mesti dicop lelaki lembut atau lelaki jambu atau lelaki patah atau gay. Dey tambi! poooodacit!


By the way, aku cerita panjang-panjang pasal warna ni macamlah aku minat. heh hehMySpaceKenapa tak minat ye? cacat apa aku ni? aku; perempuan; tak suka pink?! alahai..apa nak pelik? manusia kot.

Ok, akhir entri, aku nak kata bahawa 'siapa kata pink tak rock?' 'siapa kata pink untuk orang yang berjiwa soft je?' pink pon ganaaaaz apa..
Nak bukti?
Nah
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Body blakang pon full with pink jugak. Ni assistant yang tolong snap kan. =D

So, ganas tak? ganas tuuuuu... terus lori yang warna pink, bukan keta lagi dah. HA HA HA. (aku rasa kan, owner company ni mesti hantu pink, kan?hehe)

Itu lah sebab aku tetiba nak cerita pasal warna pink sebab aku nampak lori ganas ni warna pink. heh heh





p/s: ada anon cakap kat aku, lelaki yang suka ungu sebenarnya gay. Aku rasa nak ketawa melompat-lompat time tu jugak, dah rasa macam tak boleh nak cover kesopanan dah masa tu. Mitos mana dia dapat pon aku tak tahu. HA HAH HA.
 So, kaurang (lelaki) yang suka ungu ni sila beri ulasan anda. HA HA HA.


 sincerely me:

25 si penari jari menaip kata sendiri:

adol ihsan said...

salam ..

PINK .. huhu..
1 of my favourite kaler.. :)

atiqa aris said...

ehee comel lori tu.haha

IMANSHAH said...

salam

saya minat gak, tapi jarang pakai warna pink..erm malu kot

Shaiful said...

ada sesetengah laki x nak mengaku dia minat warna pink. cantik apa warna pink~

Almade Nespesor said...

hehe.. suke gilehh c0lor pink!!
(angkat tgn tinggi2)
=]

Anonymous said...

aku pon ade jmpe gak lori pink ni weh..rse cm klakr kot!!

sTrawBerry said...

PINK!!! wah I lIkE pinK!!

aliesha kirana said...

nak cari lelaki macho yg ske warna pink. haahah! fahrin ahmad ske pakai baju pink, die gay ke? tak kan. AK lg ske laki pakai kaler pink, nampak machooo gitu! heheeheh

NaniE said...

giler lori kaler pink..haha...

Naddia said...

tapi kalo lelaki pkai boxer pink camne...? sgt sweet kn? ade rase nk selak boxer itu. haha
tetamu yang di undang

melle. said...

cool gila lori

h A n Y S said...

adol ihsan,

wah! suka pink ea? jarang laki suka pink..
;D

h A n Y S said...

atiqa aris,

haha..SAAANGAT comel! ;D

h A n Y S said...

IMANSHAH,

sweet what laki pkai pink, ce try, ce try, heh heh
;D

h A n Y S said...

Shaiful,

mmg cantik..tp sy x mnat..hehe

h A n Y S said...

Almade Nespesor,

hamboi! excited! hhaha!

h A n Y S said...

Anon,

nampak sweet!hahahaha!
;D

h A n Y S said...

sTrawBerry,

hehe! xcited nya..
;D

h A n Y S said...

aliesha kirana,

susah kot nak jmp laki pakai pink..haha

h A n Y S said...

NaniE,

ganaaaas kan?hehehe

h A n Y S said...

Naddia,

ups! gatalnya ang! haha
;p

h A n Y S said...

melle,

ganasss tu..jgn main2..haha

m!3yr4h_LolLy said...

i like purple so much !
pink ? err..kadang2 jep.. hee

h A n Y S said...

m!3yr4h_LolLy,

same2! high5 sket!
hehe..

nini said...

hahahahaa...comel gila lori tu...jambu okey....=p

Related Posts with Thumbnails