You Think You Know Me, Huh?!

::salam readers::

Apa!! Kau ingat kau kenal aku sangat ke hah?!! Kau bajet kau bagus??!!

Ok, skrip diatas hanya drama semata, tiada kaitan antara yang hidup dan mati mahupun yang tengah koma.

Actually, aku di tag oleh seorang jejaka bernama Rashid. Terima Kasih ye. ;)

“Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it’s because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated.”

Pergh!banyak kot!
Tarik napaaaass...Ok! Mula!


1- Nama HANISAH sahaja, ramai orang tanya, takde NUR ke? SITI ke? RAJA ke? PUTERI ke? SHARIFAH ke?  (mungkin diorang wonder muka aku ada iras-iras  keturunan Syarifah yang cun-cun tu kot..)MySpace

2- Bergigi beso 2 keping batang didepan. Kelemahan? Nahhh...Ianya satu kelebihan instead! Sebab....KAU ADA? MySpace

3-Suka makan! hee.. ;D

4- Suka tidur! Ok..fine..jangan buat bini..MySpace

5-Kalau dapat bawak kereta enjin mengaum macam singa AUMMM AUMMM AUMMMMM (ok stop! =.='), suka tekan pedal tu sampai orang naik annoying. haha! mantap beb bunyi enjin gitu.

6-Suka makan makanan pedas.

7- Kalau kaurang duduk sebelah aku,  buat lawak sampai aku ketawa meroyan, sila berhati-hati, sebab kaurang akan makan penampar kuat atau sederhana kuat di bahu atau lengan! MySpace Tak caya?? silalah pergi ke kaunter pertanyaan member-member aku. haha!

8-Suka tengok wayang. *cop! nak iklan jap: malam kelmarin tengok Season of the witch, best jugak!*

9- Setiap hari, akan jenguk blog even sekejap, even tak buat entri baru, even tak sempat blogwalking, even hanya approved komen, even bla bla bla..
Jiwa dan naluriku terasa resah gelisah jika wajahmu tidak kutatap oh blog! *paaaaaaannng*

10- Seorang yang unpredictable, sikap aku ni kadang kena kutuk orang-orang yang berkenaan kot. ahhh..manusia..kadang happy, kadang ada jugak sedihnya dan moody nya, tipulah kalau semedang nya happy. Kesian..sakit mental lah tu.. haha!

11- *what??!! baru no. 11??!! aduh..semput dah..hihi*Tak pernah dok asrama kecuali di UTM. hee.. *big grin*

12- Suka tengok cerita seram tapi suka tutup-tutup mata dan jerit-jerit dan bunyi-bunyi 'ah!' 'uh!' 'eh!' 'oh!' 'ee!' etc.

13- Masa tidur, tak kisah kalau tak pakai selimut selubung satu badan, tapi akan kisah tutup bahagian jari kaki sampai buku lali.

14- Aku pendiam dengan mereka-mereka yang baru kenal, erk! ye ea?MySpace

15- Dari sekolah rendah sampai menengah tak pernah main bola jaring and tak tahu main pon. Sebab? masa sekolah rendah, member2 yang main, akan bertekak and merungut bila pasukan dia kalah, macam ada gaduh-gaduh sikit. Since then, aku memang malas nak join sebab aku dah concluded kan, elok2 berkawan, nanti bergaduh. Malas eden. haha! boleh pulak macam tu kan? Alah..perempuan..ada je ketidakpuasan *termasuk aku, haha!* TAPI, masa cuti semestar kat u, boleh pulak aku main? ni kes rayuan dan godaan relatives lah ni.. wakil KAMPUNG lagi yuuuu! ala..bagi can lah aku berbangga sat even kampung je pon.. (even kalah, tu lah, sapa suruh ajak orang yang takde kaliber langsung dalam main bendalah ni) hahaha

16- Tak tahu masak cekodok. heee

Ok, cukup lah dulu. Buat 2 part lah. Kaurang pon bosan kot baca entri panjang berekor ni kan?
So,sambung on next entri yow!
;D




13 comments:

nub said...

tajuk na hebat an.. baguih2.. da pandai naa mengencing org laa ni.hahah

man yusoef said...

eh aku pon pendiam gak..pemalu..sopan je orangnye..haha

hanys..cube ko bayangkan hingus yang meleleh dari hidung tu...berlendir masuk dalam cendol..pastu makan..yummy!!!..HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH

dah buat jahat, nak tnye camne letak gmbr katun onion tu??..haha

pipoq said...

ape benda bunyik 'ah' 'uh' 'eh' 'oh' tengok citer seram tu ?

woii..ape tak lengkap ni..fius ko putus ek ? hehehehe..

Hanis Azla said...

ok.. dah kenal hanys sikit2 he..he.. btw nice knowing u..

Solihin Zubir said...

buat lawak pon kena lempang? hahah.. bahaya btol! hehe...

h A n Y S said...

@nub,

nape?ang dah kene kencing ke?
muahaha
;p

h A n Y S said...

@nub,

nape?ang dah kene kencing ke?
muahaha
;p

h A n Y S said...

@man yusoef,

yeeeeewwww! jahat gile kauuuuuu!!
perlu ke aku bitau caranya kalau kau dah jahat ngan aku?
muaha
memandangkan aku ni BAIK GILER, so aku bitau lah..kau klik je kat onion tu..
heh heh~
;p

h A n Y S said...

@pipoq,

ahahaha~ tu bunyi2 tekejut tekejut lah,

eh, sukati aku lah nak lengkap ke tak, bhahahaha!

;p

h A n Y S said...

@ Hanis Azla,

hee..hee.. tQ kak.. *wink*
;D

h A n Y S said...

@Solihin Zubir,

ahahaha~ tangan secara otomatik akan naik n hinggap ke mana2 tempat kat badan kawan,hahaha..
kawan pompuan je lah..laki dah try tok kawal, kang tak pasal2 kena renjatan letrik, hehe
;D

rashid said...

Hai cik hanys...ooo, dok utm ek...bagus2...anyway, i'll read your part tu...c u..

h A n Y S said...

rashid,

hai encik rashid..
alumni dah..haha~