kekasih-kekasih terangku!

TRY THIS!!

You Think You Know Me, Huh?! *Part II*

::salam readers::

Hari ni aku khatamkan tagged entri sebelum ni.

17- Aku ni kelihatan macam manusia yang tak tahu malu. Tapi realiti, aku seorang yang pemalu.. ihik ihik MySpace

18- Sekolah perempuan dari darjah 1 sampai naik sekolah menengah, hanya 3 tahun sekolah campur iaitu dari darjah 3 hingga 6. Itulah penyebab aku agak pemalu dengan lelaki, auwwww.. hahaha

19- Anak sulung, tapi tak rupa. eheee..

20- Kuat merajuk. Tapi dengan mak. Pergh! mengada seyh!!  MySpace

21- Sangat geli dengan hamba Allah yang bernama sang ULAR, sampaikan gambar dalam mana-mana buku/majalah etc, aku tak boleh nak pegang pon, terasa gelinya! *gedik!* ;p

22- Suka tengok lelaki pakai kain pelekat. Suweeeet kot. Tapi diri sendiri tak tahu pakai kain batik. Teringat first time pakai kat umah member, rasa nak terlucut! haha!

23- Tak suka pink, tapi lately agak banyak pulak barang aku warna pink,eh? ermmm...

24- Suka masak and belajar masak,tapi  kalau tengah datang sakit, tak bolehlah buat, sakit aku namanya sheisalazypersonisis, pernah dengar? Ok, yang ni boleh buat bini, sila-sila.. kah kah!

25- Aku campuran orang belanda peghok dan selangor. Dulu-duluuuuu dok peghok, sekarang dok selangor.


Aku nak tag kaurang-kaurang yang nak jwab tag ni. So, anda di tag!
Psstt..kalau buat tu, roger-roger lah sini.. aku pon nak tau gok pasal kaurang..
heee..

HAH! KHATAM SUDAH!!
*pengsan*





22 si penari jari menaip kata sendiri:

TunTeja said...

kih kih kih..hamboiii!!! siap berepisod siap :)

h A n Y S said...

@TunTeja,

kih kih kih..
ingat drama je ada episod ke..?
haha!
;p

Along Tapa said...

taknak aku buat..nanti kena serbu...haha..

Gorengbaek - Tips nak rampas tunang(?)

Hangit Habis dah - Aku tak panggil ko datang..yang ko menggedik datang bakpe?

iniialahaku said...

mula2 igtkan apala peghok 2..rupe2nye perak..huh...

nub said...

x knai pon aku nak pukoi jgak.hahah

mie said...

fuh!!!
tahniah dah khatam...
hahahaaaaa

NOOR FATIN said...

err.. nape tak suka pink? hehe

six.september said...

nomber 21 tu kita sangat serupa okeh. sebab tu aku paling benci nak baca paper macam kosmo atau metro. dua paper ni sangat selalu ada kes pasal tangkap ular bagai. geli wohhh. kalau aku tengah baca buku ke apa yang tetiba ada gambar ular, otometik aku campak je buku tu.

pipoq said...

mushkil gak aku ni..apesal ko suka tengok orang lelaki pakai kain pelikat tu ?

mat bangla ngan nepal ramai siot yang suka pakai kain pelikat ni..ahahaha..
aku tau la ko suka boliwud..

Hanisah Safian said...

kembar,no 23 tuh kan,same la ngan saye? apesal ha? haha LOL XD

IMANSHAH said...

wah anak sulung ka??haha tegas ni

h A n Y S said...

Along Tapa,

eh,ok lah tu, naik traffic kau,hehee
;D

h A n Y S said...

iniialahaku,

haha, nasib beik dah tau..
;D

h A n Y S said...

nub,

sbb ang memang kaki pukoi, tu pasal ang x kenai pon nak pukoi jgk,haha
;p

h A n Y S said...

mie,

syukur..boleh buat pulut kuning ni, anta 1 kampung, haha
;p

h A n Y S said...

NOOR FATIN,

entah le..heheee..
;D

h A n Y S said...

six.september,

hahaa, kau lg terok kot, teros campak buku, aku takde lah sampai cenggitu skali, kih kih kih..
;D

h A n Y S said...

pipoq,

ahahahahaha~ *speechless*
LOL

h A n Y S said...

Hanisah Safian,

sebab kita kembar kot,tu sal ada 'firasat' yg sama kot.. *kerut kening*
ahahahahaha
;p

h A n Y S said...

IMANSHAH,

sometimes je..eheee..
;D

rashid said...

KAtam sudah..hoho..nice story and nice to know you..

h A n Y S said...

rashid,

tQ..and nice to know u too..:)
and thanks for the tag!
XD

Related Posts with Thumbnails