kekasih-kekasih terangku!

TRY THIS!!

Update Hadiah Contest!

::salam readers::

Seperti yang aku janjikan sebelum ni, yang aku akan update hadiah untuk contest.
So, here they are, hadiah-hadiah untuk winners:


2 hadiah saguhati:
Top-up RM10 setiap satu.


Hadiah tempat ketiga:
FINLIR PICTURE FRAME

Frame ni guna magnet. Itik tu gambar ang (haha!), then tutup ngan kaca yg aku pegang tu, lekatkan kat kayu belakang. COMEL OK!

Tempat Kedua:
VATE TABLE LAMP
Lampu hiasan atas meja! COMEL LAGI! XD

Tempat Pertama:
DUDERO FLOOR LAMP
Lampu Lantai! CANTIK! Lebih besar dan panjang dari lampu hadiah tempat kedua.

Best kan?! *sila iyakan!*haha!


Ini Scheduled Post
;)


p/s: blog review belum boleh 'dijalankan' lagi untuk masa sekarang. SORRY! Tapi tetap akan dibuat, tunggu~ (ecehh..bajet ramai yang tunggu..piiidahhh!haha!) *big grin*







18 si penari jari menaip kata sendiri:

tomatokering :) said...

cantek2 ! ;D

six.september =_= said...

hadiah sumpah best
tapi dari haritu aku taktau nak buat entri apa lagi..haha

ijatnuar87 said...

hehehe...nice nyer adiah...hehehe
nak join,tp blur lagi,xtau nak tulis aper,hehee

IMANSHAH said...

Belum ketemu saat tu lagi..masih flash back le..hadiah suke!!

NOOR FATIN said...

bestnyaa!

Anonymous said...

perghhh..nk hadiah!!
sagu hati pon xpe..*kaya nye mkcik nie*

kiera'sakura said...

best hadiah... tp blh ke nk join nie.. idea tbe2 lesap lak.. huhuhu

h A n Y S said...

@tomatokering,

apa tunggu lagi, join jom..hehe
;D

h A n Y S said...

@six.september,

i swear best jugak! haha
takpe2..pelan2 kayuh..
takyah entri panjang2 sgt pon takpe, asalkan ade point penting,haha! ;p

h A n Y S said...

@ijatnuar,

join2!hehe~
takpe..pelan2 kayuh..entri tak panjang pon takpe, kalau panjang sgt pon penat nak membacanya..haha
;D

h A n Y S said...
This comment has been removed by the author.
h A n Y S said...

@imanshah, takpe2..pelan2..asalkan masuk! haha! ;D

suka hadiah ni jugak! bli 1 jgk utk rumah (yg 1st present)! heee.. ;D

h A n Y S said...

@ noor fatin, apa tunggu lagi..jom join! XD

h A n Y S said...

@cik/encik anon, boleh..kenalah ada blog n buat contest yg dianjurkan,hee..

p/s: tolong tinggalkan nama. tq

h A n Y S said...

@kiera'sakura,

eh..boleh je..nape tak boleh pulak..boleh2!hehe..
join2!
;D

mira_nas said...

huhuh,, memang comel semuanya..

h A n Y S said...

mira_nas,

so apa lagi, jom join..hehe

pieyaris said...

adioh memang mantop la...nak join la kalo camni...nantikan citer terlampau dr saya(tengah pk2 ning pe la gurauan jahanam aku kat org)...

pk lagi ni...so wait je le..

Related Posts with Thumbnails