kekasih-kekasih terangku!

TRY THIS!!

Pendek dan Panjang

::salam readers::

Aku pendek.
So what?
Ekau jeles?

Best jadi seorang yang pendek:

1- "mana satu kakak, mana satu adik ni?" sambil jari telunjuk bermain-main ke arah kami. soalan famous amos kawan2 mak.

2- "owh! ni adik fiza ea?" sambil jari telunjuk ke arah aku. Fiza adik aku, soalan dari kawan dia.

3- "yang ni bongsu ye?" sambil jari telunjuk ke arah aku. soalan saudara jauh yang berpuluh tahun tak jumpa.

4- "Eh! yang ni sulung ye? ingat yang lagi sorang tu". Soalan dari kawan mak.

5- "Angah, tolong cuci kipas siling tu. Kalau kakak, dia tak sampai." (Yes!)

Jadi, apakah kesimpulan dari soalan-soalan diatas?
MySpace MySpace

Untuk pengetahuan umum dan am, aku anak sulung. Kakak. Along. Yong.

Tak best jadi seorang pendek:

1- Ambil tiket parking, kena rapatkan kereta dengan mesin tiket. Kalau tak, kena buka pintu atau buka seat belt lalu jungkitkan kaki dan keluarkan kepala dari tingkap kereta. MySpace

2- Sentuh kad touch and go (tol), kena rapatkan kereta betul-betul. Kalau tak, situasi seperti diatas akan berlaku. MySpace


Yes! yang BEST lebih banyak dari yang TAK BEST! (padahal taknak tambah!buahaha!)

Actually aku buat entri ni sebab situasi 2 tak best tu agak merumitkan aku. MySpace











MySpace

26 si penari jari menaip kata sendiri:

man yusoef said...

yg tak best tu lebih kurang je...nak aku tambah tak??..hahaha

nub said...

wahahha..lau lelaki,panjang2 tu aaa...gahahahhahaha

h A n Y S said...

man yusoef,

memang lebih kurang.ahahaha~
JANGAN! JANGAN TAMBAH! yang best tambah takpe..ekeke~
;p

h A n Y S said...

nub,

ha?err..aku senanye tak paham komen ang ni, buahahaha~
;p

nabila izyani said...

sokong2..
nampak kita muda dari adik2 kite..
yeahhhh

vampire's lovex said...

yes !!! memg best jd pendek..hue hue :)

Imran nyambek said...

tinggi senang nak capai...

Along Tapa said...

so what kalo pendek...comellll jek tengok..ek??

kalo awek tinggi kan tak best..niat nak tengok muka tapi kena tuduh tengok tempat lain...hahaha...

Gorengbaek - Tips nak nampak lebih muda...psichologically...

Hangit Habis dah - Ko ingat aku kisah kalo ko pandang slack??!

Fiq Vertigo said...

kewl ja pendek2 pon ada marka ya dakk..

JIJI YU said...

ye ke best jadi pendek..ke nak sedapkan ati je..ehehe

Anonymous said...

klu ade like aku nk like dkt yg xbest jd pndek..hahaha

pipoq said...

pendek ke bantut ? ahahaha

tak cukup zat ko ni kot..macam pokok la, kalo tak cukup baja memang tak berapa nak naik..

ape pun bersyukur la walaupun pendek bantut, cukup sempurna segala sifat pun dah sangat bagus..

NOOR FATIN said...

xbest jadi seorang yang pendek! haha sama la..wuu

h A n Y S said...

nabila izyani,

tu yg best tu kan??
hahaha

h A n Y S said...

vampire's lovex,

best kan! best2!!!
XD

h A n Y S said...

Imran nyambek,

kalau pendek pon senang nak capai what..pakai kerusi lah..
buahaha!
;p

h A n Y S said...

Along Tapa,

tu lah yg best jd pendek..
keh keh keh~

h A n Y S said...

Fiq Vertigo,

tau takpe!
ahahaha

h A n Y S said...

JIJI YU,

best lah, sbb lg byk best dr tak best..
muahaha

h A n Y S said...

Anon,

best lah cik anon!
hahaha

h A n Y S said...

pipoq,

bantut kot?
wahawahaha~
aku memang bersyukur jd pendek, sbb? ko dah baca kan tang best tu?ekeke~
yg tak best tu hanya merumitkan skit je..
heh heh~

h A n Y S said...

NOOR FATIN,

best la...
nampak younger..
ekeke

Hanis Azla said...

hanys, kita senasib.. anak sulong tp paling rendah.. so selalu kena perkara best mcm hanys juga.. he..he... best2..

h A n Y S said...

Hanis Azla,

tu yg best jd pendek kan kak?!
XD

six.september said...

aku tinggi. kalau nak menggoda kena cari lelaki yang tinggi dari aku. susah! keh3

ijatnuar87 said...

heheehe..ala ciannyer dier...hehehe...xper la,orang rendah ni pom byk kelebihan tau...relek2...pkai kst tumit tinggi2..

Related Posts with Thumbnails