GiveAway EdY : Awak Busuk!

::salam readers::

Cikgu Imanshah atau should I call u Abang Shah? haha! (takde unsur gatal dan gedik disini, harap maklum)
dah tagged aku untuk GiveAway Encik Edy.  

GiveAway ni untuk orang2 yang busuk masam je (aku terkecuali). MySpace
Yelaaahhh..kalau tak, takkan hadiahnya perfume...hahaha~
kidding jaa.. jangan marah na en. Edy..





Syarat2 GiveAway:


1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah...

Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi...


Aku tag:

Tun Teja

dan

Pipoq

10 comments:

nub said...

ang mmg busuk aa apek!

kompom mnag. hahahah

h A n Y S said...

@nub,eh..aku terkecuali eaa.. siap BOLD lg ayat 'aku terkecuali' tu..
haha
;p

JIJI YU said...

kalo menang aku nak jugak sesembur due perfume ori tu..

TunTeja said...

yay!! kena tag.baikk.saya akan buat :p

pipoq said...

weii..aku busuk ke ?

ahahaha..

h A n Y S said...

@JIJI YU, mesti punya.,.sbb aku tau kau pon bucuk jugak..ahaha
;p

h A n Y S said...

@ Tun Teja, heheee..happy nye diee..
;D

h A n Y S said...

@pipoq, Ya Allah!!! kau memang busuuukkkkk!!! kau tak tau keee....??
ahahahaha~
;p

Solihin Zubir said...

uikkk.. GA cmni pon ada? busuk!!! hehehehh...

h A n Y S said...

@Solihin Zubir, eh..ada..haha~
Eh?!sape yg busuk? ang ea?
hehehe~
;p