Dah 2011 ni, aku...

::salam readers::

Tahun 2010 dah pon melabuhkan skirtnya tirainya.
Tahun 2011 menjelma. cak! haha! ;p

Syukur pada Allah, dengan izinnya aku masih lagi dapat bernafas tika ini.
Syukur. ;)



Dah 2011 ni, umur aku pon akan menginjak ke angka 24!
Tapi bukan sekarang lah, bulan 7 nanti.
Ya, umur meningkat setahun.
Pemikiran pon kenalah a bit matang lagi ye cik Hanisah. ;p

Dah 2011 ni, aku akan buat short review tentang blog yang follow aku. Set?! yeah! Untuk menghargai follower2 aku yang tercayang ni, cayang cikit, cayang cikit, muuuuuah! eh! boys! pi main jauh2! haram! haha!

Dah 2011 ni, aku cadang nak buat side income lah, buat business online. Bila? errr...tak confirm lagi..heheee..




hanys: dengar bunyi mercun yang berdentum dentam hentam kat i-city nu. Nasib baik aku tak isi minyak keta kat seksyen 7 tadi, kalau takkkk, masak lah dengan jam coklat yang sesedap rasa.








38 comments:

TunTeja said...

happy new year hanys!!!

hahahahaha....bisnessssss hape tu beb? gd luck!

h A n Y S said...

@ TunTeja,

happy new year TunTeja!!!
hee..

bisnes apa??haa...jeng jeng jeng..
hahaha~

(padahal tak 100% sure bisnes apa)kihkihkih, jgn angan2 minah jenin suda..hehe

IMANSHAH said...

Salam

Buka Hati ada damai
Buka mata ada terang
Buka kasih ada sayang
Buka kotak komen ada ucapan Selamat Tahun Baru 2011
Semoga semua harapan yang tertunda dapat dikotakan di tahun 2011 ini. Amin.

ikhlas :

Sahabat mayamu,
Imanshah

Along Tapa said...

bulan 7 masuk 24?kita lumba sape masuk 24 dulu nanti...huhu

yang tang muah tu ko tak cakap pun aku dah lari jauh2...tak masal berjerawat pipi aku kang.. :p

hepi new year babe~

Gorengbaek - Along menegur pasal cara mengomen entri...

Hangit habis dah - Benda yang aku tak faham setiap kali tahun baru

Mohamadazhan hjDesa said...

salam tahun baru ya :) moga dirhamati :)

h A n Y S said...

@IMANSHAH, Selamat Menyambut Tahun Baru.. ikhlas jg dari Hanisah Mohd Najib ;)
ehee~tak reti nak berbalas pantun, balas direct je ni..
;D

h A n Y S said...

@Along Tapa, nape nak lumba? jalan slow2 je la, penat ok nak lumba2! ;p
hehe

hey yuuuww, muka i tak de jelawat tauuu~ahahaha~
ko tak lari pon aku tak nak~
welk~(jelir lidah) haha!

hepy tahun baru dude~
;D

h A n Y S said...

@ Mohamadazhan hjDesa, selamat tahun baru.. :) amin.. :)

Solihin Zubir said...

salam sejahtera 2011..
moga tahun ini lbey baek drp sebelumnya...
aminnnn... :D

shahjiehan said...

hoho..dah 24? keh3... SJ kene panggil akak ar klo camni...

pssst;/ SJ muda lagi..ahaks

JIJI YU said...

epy new year ..muehhe..nway salah tekaan ko..aku yang mule2 dari kiri lorh...ke ko saje wat salah teka ni.ehehe

De Mois said...

Hoho..selamat tahun baru jugak. Nak duit tahun baru. Biasa kan org mntak duit raya...

Tapak Kaki said...

rumah ang kat seksyen berapa? nape tak pergi join dorang kat i-city tu...hehe.

Hanis Azla said...

selamat tahun baru 2011 untuk Hanys.. semoga tahun ini membawa kejayaan, kebahagian dan keceriaan buat Hanys..

pipoq said...

selamat tahun baru 2011.

ko nak bisnes ape ni ? rahsia ? lain macam je kalo rahsia ni. miahahaha..

ape pun semoga tahun ni lebih masyuk dari tahun yang lepas lepas.

ko bila nak kawen ?

ahahahaha..

Ain Zulaikha said...

kak hanys, selamat tahun baru :)

Yua said...

smoga tahun baru mjadi thn yg lbh baik bbndig thn sblumnya ;)

Odah+One = OdahOne said...

slmt pngntin baru...opss silap...slmt thn baru-baru...welcome 2011 farewell 2010

six.september =_= said...

selamat tahun baru beb

teringin jugak nak buat business online. tapi malasssss. haha

PP HYUN JAE said...

thankz lawat my blog yang tak seberapa...anyway semoga tahun baru memberi makna yang sangat indah bg awak..inshaallah~

h A n Y S said...

@Solihin Zubir, aminnn.. ;D

h A n Y S said...

@shahjiehan, ala~takmo lah skema sangat nak panggil akak2~
(pd hal taknak ngaku tua)
ngiahaha!
;p

h A n Y S said...

@JIJI YU, ahahaha~of cos lah aku saje salah teka~ teka yg mana agak2 tua sket~ ekeke~
;p
btw, HNY!
;)

h A n Y S said...

@ De Mois, nak duit? hamboi2..takde duit, takde duit, pi main jauh2 sana~!
(agak2 ada gaya kedekut tak?)
ngiahaha~
;p

h A n Y S said...

@ Tapak Kaki, rumah aku kat seksyen padang jowo, haha~
dok aih,
rumah aku kat padang jawa, ada tau ka? ;D
malas nak face traffic jam, huhu~
ang ada join ke?
;D

h A n Y S said...

@ Hanis Azla, amiinn.. ;)
tQ kak..
;)

h A n Y S said...

@ pipoq, aku nak bisnes orang boleh? heh heh~ ;p

amiiiinn.. wish ni yg paling bes skali! masyuuuukk~ahaha! mata duit syiling sungguh! ;p

haaaa~ ang ni saje je kan..??!! ni soalan nak buat aku jeles ke soalan nak buat aku tension? ahahahahaha~
;p

h A n Y S said...

@ Ain Zulaikha, ecececehh.. akak (gaya ogy ahmad daud) yeee.. rasa mcm dah tua sangat doh nii..ekekeke~

selamat tahun baru jgk dear...haha! ;p

h A n Y S said...

@Yua, amiiinn..moga2 begitulah.. ;)

h A n Y S said...

@OdahOne, mana??mana pengantin lelakinye??ahahaha~
selamat tahun baru..hehe~
;D

h A n Y S said...

@six.september, selamat tahun baru babe! ;D

tu lah..ada pikir2 gak pasal penyakit Malas ni, tapi InsyaAllah akan diusahakan, ecececeh..jgn angan2 minah jenin suda~haha

h A n Y S said...

@PP HYUN JAE, sama2..amiinn.. ;)

nub said...

aku macam x ucap g jaa...

oiy2 salam 2011 naa!!

hehhe

h A n Y S said...

@nub, oiiiiiiiiiiiii! salam 2011 jgk! hak hak!
;p

mia said...

happy new jgk hanys..huwa..nk buat bisnes ape tu yang..menarik gak tu..ehehe

dear, nk mntak tlg vote 4 me bole?

VOTE FFTF 035 KAT SINI

thanks alot hanys

ARC™ said...

slamat taun baru!

h A n Y S said...

@mia, nak bisnes jual orang kot?haha~ x confirm lg lah mia..hee~

ok, dah voted!
;D

welcome..
;)

h A n Y S said...

@ARC™, selamat tahun 2011!
;)