Bila Cinta..

::salam readers::

Errr....tajuk entri macam ada bau kemenyan kontroversi lah.. *blushing*
MySpace


Bila cinta kini tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu
Dulu kau tawarkan manisnya janjimu
Yang ku sambut itu dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi tinggalkanku
(Korus)

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hinggaku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hinggaku terjatuh
Dalam harapan
Ku sebut namamu
Di setiap doaku
Ku kan setia di mana tempatmu
Yang ku dapat hanyalah bayangmu
(Korus)

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hinggaku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hinggaku terjatuh
Dalam harapan
(Korus)

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hinggaku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hinggaku terjatuh
Dalam harapan.. Dalam harapan..

Tajuk Lirik/Lagu: Bila Cinta (Hilangnya Cintamu) OST Lagenda Budak Setan
Artis/Penyanyi: Gio
Lirik credit to liriklagu.net


Lagu lah! MySpace
bukan gedik atau getek atau meroyan atau desperate nak kembali berdua ye (for now). Nahi! Kabi Nahi! *versi hindustan*
Just melodi dan liriknya menarik tertarik ekau memang kedebabooom! *ok! over!*MySpace
Padahal lagu ni dah berabad dah, sekarang baru nak feeling? haha! Aku memang selalu kena tinggal dek ketapi.
 Aku lagi suka versi perempuan yang dinyanyikan by Filianti Vlee


hanys: liriknya terasa macam kena batang hidung sendiri. eh?! hahaha






14 comments:

iniialahaku said...

lgu ni da 2 version erk??xtawlak

IMANSHAH said...

tiba2 feelong ngah nyanyi ngan Lisa Surihani

H A N S said...

i loike the song too!! tp suker versi boy..heheh

mia said...

love dis song..ehehe..suka sgt3 hanys..hehe..thanks ya sharing dis..

six.september =_= said...

serius ni 1st time dengar
LBS pon tak tgk..kah kah kah

tiaris ahmad said...

err....agk geli la hani..hehe.munth!

Solihin Zubir said...

hehehe.. sy pon suka lagu ni..
lagi feeling kalau dgr versi pompuan.. :D

h A n Y S said...

@iniialahaku, a'ah..ada 2, pompuan n laki.. ;)

h A n Y S said...

@IMANSHAH,

hamboi2..Lisa jugak jadi pilihan..fasha sendat tak nak ke..? kikiki
;p

h A n Y S said...

@ H A N S, yeah! good! hehe.. versi boy bes jugak..hee
;D

h A n Y S said...

@ mia, hehee.. sama2.. *wink* ;)

h A n Y S said...

@ six.september, aku ingat aku sorang kena tinggai dek ketapi, rupa2 nya ada lg sorang yee..hahaha
;p

h A n Y S said...

@tiaris ahmad,

eh2! cop2!nak muntah pi jauh2, jgn kat page ni, nanti blog ni bau masem dek muntah kau..ngiahaha!
;p

h A n Y S said...

@Solihin Zubir,

bes kan kalau pompuan yg nyanyi? ;D
tp kan, wonder lah, 2 2 penyanyi ni org malaysia ke? nama macam org seberang je..? haha! tiba2!
;p