A TAG from Mr. Man Yusoef

:salam readers::

Saat ni aku nak layan jap Encik Man punya tag! Terima kasih lah ye menge'tag' blog ni. Memang takde idea nak update ni. Even macam nak balas dendam, hahaha! takpe2..apa ada hal..syok jugak layan tagging session ni, lepas ni TAG la lagi ye MySpace




Cop! Sebelum tu, ada syarat-syaratnya:
  • Sumbat earphone ke lubang hidung telinga kaurang, headphone pon boleh,  guna speaker pon boleh (kasi gegar sikit, heh), bukak tingkap media player, pakai software lain pon boleh, asalkan boleh menyanyi. masukkan segala keturunan lagu2 kaurang kat situ.
  • Mode mainkan lagu adalah dalam SHUFFLE
  • Jawab soalan berdasarkan tajuk lagu. 
  • Untuk soalan seterusnya, klik next. 

Soalan2 nya kelihatan seperti berikut:


1. If someone says 'is this ok?' you say ?
 Ku Ada Kamu - Adira
Macam orang tak betul punya jawapan! hahahaha!


2. How would you describe yourself ?
Nobody-Wonder girls
Siapalah aku dimatamu.. wakaka~


3.What do you like in a guy / girl ? 
Bad Romance-Lady Gaga
Takmau2, nak good romance, ekekeke~


4. How do you feel today ?
Kau Tetap Dalam Anganku-Azie
MySpaceWarghh!! Benci ah jawapan ni!!! Kau THOTAP (tetap) EXPIRED dalam hidopku. sekian. 


5. What is your life's purpose ?
Eh Eh Nothing Else I Can Say-Lady Gaga
hahaha! jawapan yang tak boleh blah! 


6. What's your motto ?
Kesetiaan-Siti Sarah
Auchh..suwet nyee..ye..aku seorang yg setia.. agagagagaga~MySpace


7. What do your friends think of you ?
Bencinta-Faizal Tahir
Kaurang rasa? BENci ke CINTA? MySpace


8. What do you think of your parents ?
Pujaan Malaya-Adzrin adzhar
Jawapan baek punya! memang mereka pujaan malaya! 


 9. What do you think about very often ?
Tak Mungkin Kerna Sayang-Alyah
Ish,ish, ish..tak mungkin..tak mungkin..MySpace



10. What is 2 + 2 ? 
Starlight Tears-Kim Yoo Kyung
Memang tears! 2+2 pon tak tau ke?! hehe



11. What do you think about your bestfriend(s) ?
For The Rest Of My Life-Maher Zain
Mereka2 lah sahabat aku for the rest of my life. *flying kiss* cepat tangkap! hee..

12. What do you think of the person you like ?
Insyaallah-Maher Zain
Insyaallah dia sukakan aku jugak. bhahaha!



13. What is your life story ?
Cinta Tersimpul Rapi-Anis Suraya
Jawapan ni dah melebih ah..ni yang tak puas ati ni..sikit2 cinta, sikit2 cinta.. ngiahaha!



14. What do you want to be when you grow up ?
Rawan-Azharina
Apa tu rawan? peRAWAN ke? hak hak hak!



15. What do you think of when you see the person you like ?
Aku Wanita Biasa-Kris Dayanti
Errr... *blank*



16. What will you dance at your wedding ?
What You Waiting For-Mizz Nina ft Colby
Maunye laki aku menggeletar tengok lenggok joget aku gaya mizz nina ni. 'Siap laling malam ni' bisik dia. kahkahkah



17. What will they play in your funeral ?
Saat Hilang Cintamu-Siti Sarah
Aku babap karang, baca talkin lah.



18. What is your biggest fear ?
Mengapa-Nicky Astria
kenapa??kenapa?? kenapa?? soalan2 tag ni macam ni??MySpace hahaha



19. What is your biggest secret ?
Kebahagiaan Dalam Perpisahan-Shahir
Er? *tak tau nak komen*



20. What will you post this as ?  
Rimas-Fabulous Cats
HAHAHAHA! cantikkkk punya jawapan!


ngiahaha! 
terima kasih sebab membaca!
xoxo

jadi, as usual, mangsa seterusnya yg aku pick randomly adalah (jeng jeng jeng):










8 comments:

man yusoef said...

haha..macam perli je.

h A n Y S said...

hahaha..mana ada la..ms jawab ni timbul 1 excitement lagi!fun! ngehee~

mia said...

ahahaa..tq dear..

h A n Y S said...

sama2 dearer..*wink* ;D

joyahLisa said...

yunk..maceh tag ye..
:)

but i dah jawap this tag..but i'm still buat 1 entry pasal tag dari you okeh..but juz link saje..hehe..

p/s : thanks la ckp nick i comell..ahaks :D sebagai balasan..amek la friendship award from me at award tab menu page i :)

h A n Y S said...

@joyah, ouh?iye ke..hehe..tQ anyway utk tag and award tu~! ;D

mengenaldiri said...

heee..
syok la tag ni..
:)

h A n Y S said...

@mengenaldiri, syok kan? joy je, sila2 lah jawab jugak.. ;D