kekasih-kekasih terangku!

TRY THIS!!

Psssttt...Mai Sini Sat..Aku Nak Beritahu 'Something' Ni..

::salam readers::

Kabare wak?
waras..
ok, aku bukan orang jawa even dok padang jawa.
Actually, dalam entri kali ni aku nak bitau kaurang pasal..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
Aku tengok

THE CHRONICLES OF NARNIA: THE VOYAGE OF THE DAWN TREADER

dengan member2 aku kat JJ Bukit Raja tadi.
Tu je.



SEKIAN TERIMA KASIH KERANA MEMBACA!
waka waka eh eh




Pecah kaca, pecah darah,
Sudah baca, harap jangan marah..
(ok, pantun tak jadi, admit it! heee)
ekekeke..
peace yow!
;p


(yes! dah hapdet blog!) =.='




28 si penari jari menaip kata sendiri:

titirara said...

Haha , igtkan nak bg thu ape tdi .
buat suspenn jekk . hoho .
likeeeee :D

ajiem said...

grrrrrr...

h A n Y S said...

@titirara,hahaha..
nak bitau berita tu lah..
hehe..nak hapdet blog je senanye..
;D

h A n Y S said...

@ajiem, nape tu?? sakit gigi ke??
kehkehkeh~
;p

ajiem said...

kehkehkeh yerrr..
tu la..terasa nk gigit org la mlm nie..huhu.. (^_^)

ZWAN SABRI said...

ceyh! ingatkan nak bg tiket wayang free ka tadi.. huhu..

h A n Y S said...

@ajiem, gigit org?? drp gigit org yg tentu2 isinye tak sedap,
better gigit ayam goreng, tentu2 sodap! haha

h A n Y S said...

@zwan sabri, haha~ malangnye bukan.. tehee.;D

Zulfahmi Abidin said...

adeh.tergaru montot aku bace entry ko nie.grrr

Terkini: Lepak Mamak | Biar Aku Yang Ajar | Tutorial: Trace Anonymous

KimiCnoL said...

wakenabeb..grr

JOM BACE ENTRY BARU =)
"1.Cancer??"

h A n Y S said...

@zulfahmi abidin, apa kaitan entri aku ngan kau garu montot kau? entri aku ni buat kau gatal ea? ahahahahaha~
;p

h A n Y S said...

@kimicnol, ludahkenabeb! wakaka eh eh~ ;p

putERi-kAtEk said...

hahahaha.... ada lori ada bas... ada hari kita balas...hehe

Solihin Zubir said...

thanx! hahahaha.. seronoknya.. =_='

Puteri Iqa Izyan said...

suspen2.. ish..
selamat tgk narnia :))

Cik Su said...

tak nak review skit ke pasal narnia tue??

h A n Y S said...

@puteri katek,hahaha~ hari ni tengok tugu, takpe2 kita tunggu..
arghh~pantun x jadi! hehehe

h A n Y S said...

@solihin zubir, mcm ayat perliiii je tu, takpe2, same2~ heh heh~

h A n Y S said...

@puteri iqa izyan, hehehe..takde lah suspen sgt kot..biase je..ecece.. ;p

IMANSHAH said...

wah best ke ni?saya nonton hantu kak limah jer..hehe

mizi said...

jahat...ha3...suspen je...

NUke_Rude said...

ceh! tu je? haha.

mia said...

ok takpe..jeles ni..grrrr...huwa..tgk kt bukit raja?slalu ek hanys g sane?

h A n Y S said...

@cik su, hanys tak gheti lah nak review cite..lg pon ni first time tgk narnia,yg sblm2 ni tak tgk pon,heehee..so rs mcm x sesuai nak review cite ni,apa yg blh dikata, best la jgk..hee..:D

h A n Y S said...

@imanshah,memandangkan br tgk narnia, yg sblm2 ni tak tgk, so..hanya blh kate, blh la..best la jgk,heehee..

hantu kak limah tu bes x??ade yg ckp bes..? ;D

h A n Y S said...

@mizi, tak jahat..nakal je..heh heh~ ;p

h A n Y S said...

@nuke_rude, haha, as stated kat entri, itu aje, so itu ajelah..heh heh..:p

h A n Y S said...

@mia, hehe..nape jeles? ;D
a'ah,slalu gak tgk kat situ..sbb stu yg plg dkat..nape? ;D

Related Posts with Thumbnails