kekasih-kekasih terangku!

TRY THIS!!

Rahma Azhari nak goda Safee Sali??

::salam readers::



JAKARTA - Bintang sinetron dan model Indonesia, Rahma Azhari sekali lagi mencetuskan kontroversi apabila dia mengakui terpikat dengan penyerang skuad bola sepak Malaysia yang dikenalinya sebagai Safee, lapor sebuah akhbar semalam.
Rahma, 29, atau nama sebenarnya, Rahma Syahidah Azhari, merupakan adik kepada aktres popular Indonesia, Ayu Azhari, 41.
Dia mencurahkan isi hatinya itu di akaun Twitter miliknya sebelum perlawanan akhir antara Malaysia dengan Indonesia di Stadium Utama Gelora Bung Karno, Jakarta pada Rabu lalu.
"Sasaran saya seterusnya ialah SAFEE…," katanya.
Penyerang Malaysia yang dimaksudkan oleh bintang sinetron itu dipercayai ialah Mohd. Safee Bin Mohd. Sali.
Rahma dalam komennya di Twitter memberitahu, dia mahu keluar menonton wayang bersama Safee.
Sebelum ini, Rahma telah beberapa kali mencetuskan kontroversi apabila gambarnya dalam keadaan intim dengan beberapa lelaki tersebar di Internet. - Agensi

credit: kosmo

from google
Agak2 kan, Safee nak ke tergoda dengan dia?

FYI, gambar atas ni aku rasa paling sopan kot. Kenapa? owww~ ooohh! aku maluuu!! memalukannnn!! pokok semaluuuuu!! maluuuu2!!! kemaluannn! *oi! lempang kang!* haha 
kaurang discover lah sendiri sebabnya.
;p

Akhir kata, famous amos dah ang sekarang ni Safee oiii~ 
Aku kata, berhati-hatilah bila dah femes ni yeee..

Agak hensem!
badan taf!
aku pon tergoda oiii!!
ngihahaha!
;p
*agak2 statement berani aku ni ngok2 tak?kikiki*
(from google)




27 si penari jari menaip kata sendiri:

man yusoef said...

safee sali ni bukan dah kawen ke??..blom eh...kalau blom..smoga ada jodoh dengannya...hehehe

shera haifa said...

dye snyum comel..
auu trgoda i..
ngeh2x,,,

h A n Y S said...

@man yusoef, haha~dah kawen dah la..anak 1 dah pon.. lupa plak nak mention kat entri ni, heee~
;D

h A n Y S said...

@shera haifa, hahahah~ gatai nye yuu~
;p

De Mois said...

Jawapannya ngok2. haha..apa la. xkan safee nak org seberang, org yg dia kalahkan. Cuba ini :
http://suarasendiri.blogspot.com/2010/12/rumah-kata-pergi-sekolah-kata-mari.html

nub said...

hakhak... malu naaaa

Aretikz said...

Hehe.. payah betul lah dorang ni.. xpa.. tunggu aku men untuk Malaysia.. silap2 Emma Watson pun minta.. cewah.. haha..

h A n Y S said...

@De Mois, ahahaha~ of cos lah tak sbb dia dah kawen la..plus ank 1 lg kot..yg ngok2 tu utk caption gamba dia la..hahaha
;p

h A n Y S said...

@nub, hahhaa..malu??tutop muka jom!
;p

six.september =_= said...

mampos la safee pasni..haha

sarah abadan said...

laa da kawen ke?? sob sob...
eleh rahma tu mcm bagus je...safee mesti setia la kat bini dia...go safee go!! kehkehkeh

Solihin Zubir said...

haha... nak balas dendam gamaknya tu.. hehe..

JIJI YU said...

kawan aku ader sorang sejibik same muke ngan body cam mamat ni..maen striker team bola KUIN...name pon nak lbey kureng..

MéuzAngelo™ XXIII said...

sbnarnye kat indon byk gak awek cun..
mmg jatuh la iman kalo gi sane..
kat sane awek2 boleh tahan seksi..

tgk la filem2 indon, rilex je ade scene comolot, separuh bogel..

agak2 kalo idlan talaha accept offer msuk kelab sane, boleh tahan ke? huhu

IMANSHAH said...

Salam

Buka Hati ada damai
Buka mata ada terang
Buka kasih ada sayang
Buka kotak komen ada ucapan Selamat Tahun Baru 2011
Semoga semua harapan yang tertunda dapat dikotakan di tahun 2011 ini. Amin.

ikhlas :

Sahabat mayamu,
Imanshah

ijatnuar87 said...

hehehe...pemain bola dah jadik cam artis plak skrang...smoga2 mereka tak hanyut dalam dunia2 popular nih....

h A n Y S said...

@six september, hahaha~ habis lah bini dia pas ni...haha!

h A n Y S said...

@sarah abadan, relek2..jgn sedih2..haha, ntah si rahma ni, tak sesuai lgsg safee nak tergoda, pi sana main jauh2! haha
;p

h A n Y S said...

@solihin zubir, haha~nasib baik dia tak ckp pasal coli laser, lol
;p

h A n Y S said...

@JIJI YU,

pergh! mesti die femes kan? kalau tak femes pon, lepas ni mesti dia femes tibe2 kan?
kehkehkeh
;p

h A n Y S said...

@ MéuzAngelo™ XXIII,

tp maybe yg cun2 ni kat banda2 je kot..yg ade darah campor2, biasa lah, mesti nye cantik..

kalau accept,fuh! maunye tak tahaannnnn..ahahaha
;p

h A n Y S said...

@IMANSHAH,

selamat tahun baru! semoga tahun baru ni lebih bermakna dah lebih berjaya dari tahun yang lepas~ ikhlas jg dari Hanisah Mohd Najib~
;)

(cakap direct je, tak reti nak balas2 pantun..ekekeke~)
;p

h A n Y S said...

@ijatnuar87, haa..tau takpe..tu yg dimaksudkan dgn 'berhati-hatilah bila dah femes ni'
heee..
;D

ijatnuar87 said...

iyer la...biler dah femes nih,org ramai dengki,pastu mula la stat khianat...xpom biler dah femes,luper asal usul...xnk la jadi camnih..

h A n Y S said...

@ijatnuar87, yup!betul! tapi yg paling penting, kalau dah femes ni takut2 lupa asal usul..lupa agama..;)

rossoneri said...

kenapalah ramai sgt murahan nih.. haiyoooo...

safi xbape ensem,tapi manis ada, yg penting tough lalalalalaaaa hahaha

h A n Y S said...

@ rossoneri, tau takpe! ;D
sebab die taf n agak gelap, so otomatically jadi suweeeet je rupenye..haha!
so, blh tahan ensem jgk la tu, ekeke~
;p

Related Posts with Thumbnails