kekasih-kekasih terangku!

TRY THIS!!

Ouh?!

::salam readers::

Masing2 dok cerita ke'best'an cerita Hantu Kak Limah Balik Kampung. Tajuk film kemain panjang. Aku layan lah cerita ni tadi. Actually tujuan utama menonggeng meronggeng sabtu tadi pon sebab nak cari baju pink untuk majlis tunang si ain next week, tapi alang2 dah keluo, pekena wayang sat.

Tengoknya kat JJ Bukit Tinggi pulak, dah bosan asyik layan JJ Bukit Raja, tutup mata pon boleh shopping kat situ ouw,heh. Sementara tunggu exact waktu untuk serbu hall, kitorang pi beli-belah secara tingkap, nama pon secara tingkap, makanya.. intai2 je lah kat tingkap tu. Berkenan apa2? Telan air hingus je. sreeeet!


dengan cik nad sengal 
ni lah salah 1 trick gegels nak buat muka dorang termasuk aku nampak kuruih! snap dari sudut atas! ngiah!
Ye.Kami berdua je. ;p
pergh! gilak aku dengan kasut ni! (yang bertali) yea..perempuan.. ;p
 TAPI



pergh! gilak aku dengan tumitnye yang cipot tu! no way aku nak malukan diri aku kalau terjelepok macam nangka busuk belakang rumah depan public, depan member2 takpe, ehee

Oh! dah nak start movie!


Ok, cerita ni kelakar!
cerita ni kelakar!
cerita ni kelakar!
cerita ni kelakar!

huh! sebab aku tak tengok Ngangkung kot aku over cakap cerita ni kelakar?
tapi memang kelakar doooooowwww!
Ok enough, orang paham lah cerita ni kelakar, tak payah dok nguuuuuuuulang! ;p

Sekian,
terima kasih sayang for reading!
:-*



*tajuk entri ada kena mengena? of course TAK! bhahaha!*







18 si penari jari menaip kata sendiri:

Solihin Zubir said...

syok nowh dpt hang out tgok wyg..
sy dh lama x tgok wayang ni.. huhu..

mia said...

oke mia faham muvie ni kelaka hanys..eehkehkee

but, trust me, filem ni msti akn kuar kat astro tak lame lagi..huhu..dats y jarang tgk muvie melayu kat panggung..

eh hanys selalu g jj bukit tinggi n bukit raja ek..grrr..nnti bule dating ek..ekhekee

AfiQ said...

cite ni memang syok layan.. gelak x ingat dlm panggung.. hahaha.. =P

h A n Y S said...

@solihin zubir,hehe..syok lah klau tgk cite yg syok~
;D

h A n Y S said...

@mia,hanys tau..tu psl mak pon larang tgk wyg dah..tapi kalau dah feveret aktiviti, alahai..apakan daya..i tergoda.. ehehehe..

a'ah, jj bkt raja plg dkt..hehe..nape? mia dok sni ke?? ;D

eih?nak dating? eee...syaye syegannnn....ngeee ;p

h A n Y S said...

@afiq,haha..tauuu xpe! sakit perot denn..
;D

Abun said...

agak2...hMLbK ngn Rapunzel mane yang kelaka...?

h A n Y S said...

@abun, hmmm..agak2..agak2..errr..agak2..hmm...errr...
aish, tak leh nak agak lah,
sbb x tgk lg rapunzel, arghh! ni yg wat nak tgk ni!
heh heh~
;p

nub said...

blawok2!geh geh geh.

hahah.byk kaw2 scene lawak.nak donlod aa pasni mau layan byk2 kali.

pipoq said...

huu..behaya ooo tumit kasut ko tu..
kalo terpijak kucing mesti tembus punya..hehehe..

E.d.Y said...

ala..tak tgk lg cite ni

Ain Zulaikha said...

T_T nak tgkkkkk dah lama tak tgk wayang..

ika~~ said...

tp mmg cite ni klaka dr nagngkung pon..
idop perak yeob!
eh2 lari topik..hehe

h A n Y S said...

@nub,pergh~ excited gilak dgn crita tu smpai nak tgk manyak kali ow~
haha

h A n Y S said...

@pipoq, haha,blh jugak jadi senjata tang tumitnye tu kalau ade gangguan seksual, kehkehkeh~
;p

h A n Y S said...

@edy, takpe..nanti kuo tv nye tu..hee..;D

h A n Y S said...

@ain zulaikha, hehee..relek2.. ;p

h A n Y S said...

@ika, ye ea? tak tgk ngangkng pon, tp mmg sakit perot tgk cite ni,
idop peghok jugak yob!
hehehe
;p

Related Posts with Thumbnails