Let The Pictures Speak!

 ::salam readers::

Hari ni aku tak nak cakap manyak, let the pictures speak! ok?! ;)
Jom jalan2 layan gambar ye
MySpace
Oh! sebelum tu, CONGRATES again AIN! ;D





























































Phew! habis dah setakat ni.
Tolong abaikan 2 gambar last tu,
mamat macho tu saje je nak goda aku!
huh! i menci u tau!
;p






12 comments:

IMANSHAH said...

wahaha

buah tomato pun buat hantaran gak ke..haish

titirara said...

wahh , cantiknya tema warne pink ! suke2 . Heee :)

cantek hantaran :D

COngrats ^_^

h A n Y S said...

@imanshah, wahahaha~tu bukan TOMATO lah pakcik.... ;D

h A n Y S said...

@titirara, confirm titirara ni pink maniac, kan?hehe... ;D

Along Tapa said...

punyala aku pasang speaker...siap klik lagi gambor tu...tertunggu2 gambor tu cakap...rupanya aku salah faham istilah "let the pictures speak" tu...haha

Gorengbaek - Kenali jenis entri dulu kalo nak berblogging

Hangit habis dah - Gila ko!!!Along Nak berenti berblog??!!!

Ain Zulaikha said...

heheheh siapa kahwin, ke tunang ni... bestnye budak kecik tu comel je

senorita said...

pergh,,cik kak..bukan maen lagi..
pink colour ma...so cute...slimn pun ade...

h A n Y S said...

@along tapa, eh,gambo2 ni ada cakap lah..ang punye speaker tu rosak..eh silap, ang punye telinga tu pekak sebeno nye..
eheh~
;p

h A n Y S said...

@ain zulaikha, member kawen..eh, silap, member tunang..hahaha..confius suda.. majlisnya buat besa kan?

hehe, pakwe i tu, memang la comel, eheh~ ;D

h A n Y S said...

@senorita, mmg lah bukan maen, takkan lah nak maen2 pulak, ahahaha~
cute??? aku ke?? miahaha! ;p
slim?? bukan sememangnye slim ke? kihkihkih~
;p

nub said...

woo syokk naa kawen..hahak

h A n Y S said...

@nub, encik nub, ini majlis tunang ye encik..kalau tak, takkan perempuan yg sarung cincin..hahaha~

haa..kawen lah, sape larang? tapii..pastikan ongkosnya cukup ya..hehe