Cara Pasang Menu Bar Cara Simple dan Mudah (link sahaja)

::salam readers::

Tadi, ada seorang jejaka idaman tanya aku macam mana nak buat Menu Bar macam yang kaurang nampak kat bawah header aku tu.

Aku ikut cara yang simple dan mudah je. Taknak belit2 kepala dengan cara yang berbelit-belit jugak. heee..
Ok, kalau aku yang nak bagi tutorial pasal hal ni, SORRY lah ye, sebab aku tak boleh lah, aku dah try tadi, ada error, banyak kali aku ulang, still error yang sama.
Jadi, give up je lah even excited nak bagi tuto for the first time ni ok! *giler teruja!*hahaha

Jadi, kaurang klik sini untuk belajar cara macam mana nak letak menu bar.
Aku guna cara ni lah lebih kurang.


SELAMAT BELAJAR dan SELAMAT MENGGUNAKAN MENU BAR! heh heh heh =.='..





6 comments:

man yusoef said...

kecewa btol la jejaka ini

tiaris ahmad said...

ak tgk blog org lain pnye la mriah. blog ak tersangatlah cabuk. tp ak xtau knpe ak xrse nk ubah pape pn..sbb tu nme blog ak itikANTIK. haha..

EmanCloud said...

jejake mane tanye tu? haha hahah jgan lupa buat ye! haha (reply)

follow!

h A n Y S said...

@man yusoef, takpe lah jejaka, jejaka kelik je la kat link tu, jejaka blajar dr situ, senang je jejaka.. heh heh heh

btw, dah tau apa yg jd error sebenarnya! ;D

h A n Y S said...

@tiaris, hahaha..sesuai la sangat..itikANTIK,bio nampak antik! err..tp antik ke..?
ekekeke..
;p

h A n Y S said...

@emancloud, jejaka yg tu lah.. yg ituuu...hahaha..

tQ for following! ;D