Rahma Azhari nak goda Safee Sali??

::salam readers::



JAKARTA - Bintang sinetron dan model Indonesia, Rahma Azhari sekali lagi mencetuskan kontroversi apabila dia mengakui terpikat dengan penyerang skuad bola sepak Malaysia yang dikenalinya sebagai Safee, lapor sebuah akhbar semalam.
Rahma, 29, atau nama sebenarnya, Rahma Syahidah Azhari, merupakan adik kepada aktres popular Indonesia, Ayu Azhari, 41.
Dia mencurahkan isi hatinya itu di akaun Twitter miliknya sebelum perlawanan akhir antara Malaysia dengan Indonesia di Stadium Utama Gelora Bung Karno, Jakarta pada Rabu lalu.
"Sasaran saya seterusnya ialah SAFEE…," katanya.
Penyerang Malaysia yang dimaksudkan oleh bintang sinetron itu dipercayai ialah Mohd. Safee Bin Mohd. Sali.
Rahma dalam komennya di Twitter memberitahu, dia mahu keluar menonton wayang bersama Safee.
Sebelum ini, Rahma telah beberapa kali mencetuskan kontroversi apabila gambarnya dalam keadaan intim dengan beberapa lelaki tersebar di Internet. - Agensi

credit: kosmo

from google
Agak2 kan, Safee nak ke tergoda dengan dia?

FYI, gambar atas ni aku rasa paling sopan kot. Kenapa? owww~ ooohh! aku maluuu!! memalukannnn!! pokok semaluuuuu!! maluuuu2!!! kemaluannn! *oi! lempang kang!* haha 
kaurang discover lah sendiri sebabnya.
;p

Akhir kata, famous amos dah ang sekarang ni Safee oiii~ 
Aku kata, berhati-hatilah bila dah femes ni yeee..

Agak hensem!
badan taf!
aku pon tergoda oiii!!
ngihahaha!
;p
*agak2 statement berani aku ni ngok2 tak?kikiki*
(from google)




Soalan Famous Amos.

::salam readers::

Soalan2 yang cik kiah cik tipah selalu tanya start dari baby sampai muka dah berkedut macam crumple shawl. Ni soalan umum je kot. tapi ada gak certain2 soalan yang kena kat aku.hi.


Masa Baby:
"bila nak mula merangkak ni?"
"bila nak bercakapnya?"
"bila nak berjalan?"
(of course lah ni bukan baby yang jawab dey~)

Kanak2:
"ang periksa nombor berapa?"
"UPSR dapat berapa A?"

Awal remaja:
"PMR dapat apa?"
"nak masuk aliran apa?"
"SPM dapat berapa?"
"nak sambung mana lepas ni?"

Pertengahan dan agak2 nak masuk akhir remaja:
"bila nak habis stadi kat ipt tu?"
"dah ada boyafren belum?"
"bila nak kahwin?"
"dah ada calon belum?"
"calonnya orang mana?"
"calonnya kerja apa?"

Kahwin doh:
"bila nak ada anak?"

Dapat anak doh:
"bila nak tambah anak lagi?"

Dapat anak doh:
"taknak tambah anak lagi ke?"

Anak2 dah besar kembang:
"bila nak bercucu?"

Dah bercucu sorang:
"bila nak bercucu lagi?"

Dah berbilion cucues (kena tambah 'es' sebab ramai.haha)
"bila nak ...............................?"
sila isi sendiri ikut cintarasa-sayang kaurang lah.


dari google.
agak2 ni ke soalan terakhir tu?

and sekarang aku sedang ditembak dengan soalan2 yang kaurang sendiri boleh tau kot. haha.






Award From Nikisa Izas

::salam readers::


Hanysapek.blogspot.com dapat anugerah! 
Award ni cik Nikisa Izas (nama real u ini ke? hee..) yang bagi, Thank You dear! tapi Pakcikim yang create.



Of course soalan kena jawab gak:



1] Ucapan Anda ? 
Ehem2 *betulkan kerongsang kerongkong* Terima kasih saya ucapkan kepada cik Nikisa Izas sebab tag award ni. 
Tak lupa juga kepada keluarga saya kerana menyokong saya selama saya berkecimpung dalam industri seni ni..kawan-kawan saya yang sentiasa bersama saya..dan tak lupa juga ucapan terima kasih kepada SEMUA PEMINAT-PEMINAT saya diluar sana! Tanpa kalian, hanys tak berjaya dapat award ni..
(Yea, tu dia, skrip ucapan untuk Anugerah Skrin hari tu, tak dapat ucap atas pentas, ucap kat sini pon boleh kan? agagagaga~)

2] Berikan 4 ciri gurl/boy idaman untuk dijadikan wife/husband
4?? err.. ok..
FIRST, yang bertanggungjawab (pada agama, diri sendiri, family, and member2) 
SECOND, ada sense of humour!
THIRD, penyayang.
 FOURTH, rajin. (sebab aku malas kot? ngiahaha!)

3] Berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dengan partner korang
- Honesty! 

4] Pernah anda jumpa doa pendekat jodoh & putus cinta?
- errr..errr..tak?! 

  5] Letakkan 10 link pilihan anda & tell them they have won this award..
10??ramainya.. takpe2..memandangkan ni award Follower. Makaaanyaaa..aku nak awarded award ni pada mereka2 yang gigih dan gagah mengomen entri2 kat sini. They are:

- si cantik Mia!
-si cantik Titirara!
-si cantik kembar Hanisah!
-akak manis Hanis Azla!
-si cantik Siti Safiyyah!

-si hensem Along Tapa!
-si hensem Imanshah!
-si hensem Pipoq!
-si hensem Nub!
-si hensem Tapak kaki!


Actually kan, apa kena-mengena award ni dengan soalan yang ada bau2 mencari jodoh ni ye? hehehe.. 
jangan marah no..chill! 
;D





Let The Pictures Speak!

 ::salam readers::

Hari ni aku tak nak cakap manyak, let the pictures speak! ok?! ;)
Jom jalan2 layan gambar ye
MySpace
Oh! sebelum tu, CONGRATES again AIN! ;D





























































Phew! habis dah setakat ni.
Tolong abaikan 2 gambar last tu,
mamat macho tu saje je nak goda aku!
huh! i menci u tau!
;p