A TAG from Ms.Edziani

::As-salam Readers::


TERIMA KASIH daun selasih Cik Edziani (sedapnya nama) sebab tag hanysapek.blogspot.com. 




Apa benda paling penting dalam hidup anda?

- Duit (adakah aku mata duitan? TAK! tapi zaman sekarang semua guna duit, nak kencing kat Mall pon kena duit la bro) ;)




Benda terakhir korang beli guna duit sendiri?
- beg baru! (perempuan..heh)




Dimana tempat perkahwinan dan apa tema perkhawinan korang?
 Erk! *tercekik* tiba2 tanya pasal kahwin?? (ok2, jawab je)
-Tepi pantai! yeah! (pergh! tinggi angan2 kau)
-Tema putih. bersih, suci, cantik! (berangan lagi, kesian. =.=')



Adakah korang tengah bercinta sekarang?
- SUDAH TENTU tidak. ;)


Berapa lama korang akan mencintai kekasih orang?
- aku soloooo la. =.='




Novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?
- Majalah Wanita?  heh heh. banyak info dalam tu oi.


Apa benda paling penting dalam hidup anda?
- er. bukan ke ni dah tanya tadi?




Antara mak dan ayah korang,mana korang lagi mesra?
- Mak of course. ;)


Namakan orang yang betul betul korang nak jumpa dalam hidup korang?
- Rasulullah ;) 




Adakah korang basuh baju korang sendiri?
- Apa guna mak aku hire mesin basuh kat rumah ni kalau tak diguna. ;D




Dimanakah tempat yang betul betul korang nak pergi?
- Sudah tentu Mekah  


Pilih satu, peluk atau cium?
- Tiba2? ada kena-mengena ke? =.='




Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda?
- blog dia menarik even ringkas.
-pandai dalam penggunaan our second language (BI lah, takkan jawa kot)
-namanya SODAP! hehe.. (sila berterima kasih pada parents anda, hehe)



5 lagu yang korang suka dan selalu dengar?
- Inshaallah by Maher Zain
-For the rest of my life by Maher Zain
-Ku ada kamu by Adira
-Kekanda Adinda by Monologue dan Atilia
-Pujaan Malaya by Adzrin Adzhar



5 bloggers yang dipertanggungjawabkan  untuk jawab tagged ini?
aku pick 6, randomly lah ye, 3 girls and 3 guys, adil. ;D



Tammat!
Terima kasih kerana membaca 
*wink*

8 comments:

anamizu said...

eh di tag!! hihi
nnti ana buat tau ^^

amek award folower comel --> special untuk kamu ^^

tiaris ahmad said...

hey, saye guy la..hehe.btw thnkz!

h A n Y S said...

@anamizu,buat2..hehe,
ouh?ada award?? tQ cik anamizu..;D

@tiaris, mati2 ingat btl2 guy td, bile spotcheck blk, kena tipu ghupenye..haha ;D

tiaris ahmad said...

hehe..bkn tipu.gurau.hehe. dah wat dh pon..

man yusoef said...

yeay saya di tag...gembira tak terhingga...perlu ke nak buat??...hahaha

h A n Y S said...

@tiaris,haha~ tauuuu~~ *wink* tQ anyway jawab tag! ;D

@man,haha~ gaya happy tu mcm kanak2 oren~ ;D

Si Bunga said...

ouch.. kene tag plak.. =__="
patut ker jawab??
nnti aku hantar jawapn ek cikgu nisa.. hahaha :P

h A n Y S said...

@rafi,aish..bila den tak tag ekau,
ekau mengeluh,
bile eden tag ekau, ekau mengeluh jugak, jadi macam mane gaye nye ni?
haha..
ekau buek jo laaa..
;p