FOLLOWERS

TRY THIS!!

FULLHOUSE ke HOUSEFULL?

::salam readers::

ada siapa2 yang tengah stress sekarang ni tak??
tension2 ke??
tekanan perasaan ke??
tekanan jiwa ke??
tekanan mental ke??
tekanan fizikal ke?? 
tekan tubi ke??
ada??
ada??

aku ada penawarnya,
mai sini, 
mai cik yah, cik tipah..
mai jenguk bawah ni.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
copy dari google

yeah! tu dia, cerita hindustan.
heh heh heh~
tajuknya HOUSEFULL ok, bukan FULLHOUSE,
dah2, lupakan FULLHOUSE si Rain tuh, hik hik~
so, maybe ada yang dah tengok cerita ni,
or
maybe ada yang tak berapa minat dengan cerita2 hindustan ni,
tapi trust me, 
kaurang akan ketawa meroyan bila watch this movie.
macam aku lah, baru lepas meroyan sat ni
keh keh keh~

so, try tengok ok?

sinopsisnya (aku copy je dari sini):

Well, the movie is about a unlucky loser Aarush (Akshay Kumar) for whom nothing seems to go right. He hates his job, he loses his girl, and he goes to London to meet his childhood friend Bob (Ritesh), where some more misadventures follow only to get married to the wrong woman. But in the process, meets Miss. Right, Sandy (Deepika Padukone). Surprise! Sandy is the sister of Aarush's first girl friend Pooja (Malaika Arora) and also happens to be the sister of a strict secret agent Major Krishna Rao (Arjun Rampal). What happens next?....

ha..what happened next??
pi tengok lah.
kat sini pon boleh DL.

ingat..HOUSEFULL ok!
bukan FULLHOUSE!
;P

17 si penari jari menaip kata sendiri:

anyss said...

Salam,
Waaaaa ada alasan nak pi nengok pilem ni...
Thanks. memerlukan sangat benda2 yg boleh buatkan gelak nampak anak tekak :D

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah, macam best je cerita ni. hmmm lama gak tak layan cerita hindi. hehe

KimiCnoL said...

nak try layan jgk la ;)
New Entry
"Iklan Best"

arrizz said...

dah tengok dah..memang kelakar..suke part bapak mertua dia ingatkan dia gay..haha..part tu memang kelakar betul..haha..ingat nak tulis review tapi nantilah..:)

h A n Y S said...

@anyss, ur welcome~ tak rugi tengok movie ni tau, siyes tak rugi..mmg klakar..hehe~

@danial ikhwan jaafar, memang best! hehe~ try layan k? for sure tak kecewa.. :D

@kimicnol, layan2!! hehe~ ;D

@aarizz,haaa..klaka kan?! hehe~ part tu mmg klakar habis,bile part bapak mertua dia terbayang atas katil tu..haha~ ;D

Lovely Bella said...

Cam best jer kan.. tetibe teringt pnah mkn kat fullhouse.. nih housefull plak.. mesti tgk!!

NaniE said...

pagi tadi dengar lagu "mujse dosti karoge" terus nak cari cd lama dia..windu pula tengok hindustan zaman-zaman tu..hehe..

h A n Y S said...

@lovely bella, ye2! mesti tgk! mesti2! heehee~ ;D

@nanie, eee~lagu tu n ceritanya skali mmg best la..rindu pulak nak tgk.. ;D

Siti said...

err..hindustan ke? hoho sudah lama tak layan..hehe

Azmi said...

dah tgk mmg klako giler...
pecah perut..
tgk kt ABO

Prince Halilintar said...

kalau betul la klakor. prince pon nk tgk cite nie nanti..thanks ye informkan ni..

h A n Y S said...

@siti, a'ah hindustan..try layan ni, sure terhibur, hehe~ ;D

@azmi,haha~ klakar gler kan??! hehe~ ;D

@prince halilintar, yup! mmg klako, azmi pon kate klako giler~ try2 tgk~! ;D

imanshah said...

wah peminat hidustan ke

mia said...

huwaa....muvie baru ke da lame ni hanys??kalau lame, bule dowload da skrg..ehhee..huwa..pntas uu

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho thx ksik website tuh ;D
nnti ak preview dlu kt youtube
kalau best ak DL xD

kalau xbest
ak dl movie lain je kt stu
hak2 mmg tgh cri website boleh donload movie =.=

Anonymous said...

weh xde sub eh???

h A n Y S said...

@imanshah,hehe~ minat yg biasa2 je~ kalau best layan je.. ;D

@mia,hmm..tahun ni jugak punya cite, tp x sure bln bape kuarnye..link tok dl tu hanys dah bg..dl la~ ;D

@fakhrul razi,hehe~ tQ~ bg aku memang best cite ni, diorang2 yg dah tgk pon kate best.. ;D

@fati, ko tgk katne?kalau channel ABO ada, kalau dl, tak tau lah aku, sbb aku x dl, aku tgk kat ABO, heh heh~

Related Posts with Thumbnails