buat malu depan mamat macho lagi macha je kau ni!

salam readers::

semalam aku mengajar kakak angkat aku n sedaranya driving kereta. diorang nak amek lesen keta, tapi 'L' pon belom ambil lagi sebenarnya, haha! tapi kira ok lah tu, kira persediaan awalun lah tu kan. actually, selalunya kalau sape2 yang dok kat shah alam, akan testing2 belajar driving kat stadium shah alam ni. 

so, kira terer gak ah aku ni bab2 driving eh, sampai minta jadi tok nenek guru lagi. 
ouh! lu jangan berani nak cabar gua race ngan lu brader! gigit kuku jari lu nanti! bhahaha! ;p
tapi kan, tapi kan, aku ajar mereka2 ni naik budak itam aku je. 
tapi kan, tapi kan, budak itam aku tu..
errrr..
errrr...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
pakai gear OTO ah brader!  MySpace
takpe ah kan, kira mereka2 ni nak testing2 untuk mahir pusing2 stereng dulu. heh heh~ ;p


ok, balik pada buletin utama aku hari ni, actually, masa aku masuk kawasan parking kat stadium melawati tu, aku and mereka2 yang dalam budak itam perhati ramai gak lah pakwe2 macho lagi macha yang ada kat area stadium tu, masing2 aku tengok dok peraga keta ala2 keta race diorang tuh, sambil pegang2 kamera, sambil borak2 antara diorang. apa event yang ada kat situ aku pon tak ambil port. tapi pelik gak lah aku, takkan diorang lepak kat stadium tu kot? macammmm..err..keadaan diorang tu macam something wrong lah. tapi, ah! abaikan lah. 


ok, now aku dah nampak 1 kawasan parking yang sesuai untuk kakak angkat aku and sedaranya nak testing2 kereta. 1 kawasan bulatan yang bagi aku agak senang nak bagi mereka2 ni main2 ngan stereng dulu. then, driver bertukar tempat, aku dok seat penumpang kat depan. 


ok lah, start lah memulakan kelas aerobik driving. 
masa kakak angkat aku tu berhenti sekejap kat side tepi, tiba2, aku terdengar 1 bunyi yang super duper menakotkan! sumpah weh! bunyi macam enjin n ekzos jatuh! (kau pernah dengar bunyi benda2 tu jatuh ke cik hanisah?)  =.='


tiba2, aku rasa cuak, masa tu aku tengok kiri, mamat2 macho lagi macha tu pandang kitorang! weyhhh!!! ada apa2 tak kena ke kat keta aku ni??!!!! makin lama bunyi tu makin kuat, dari arah kanan! aku toleh...tiba2..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
hoh?? kereta oren tengah drift??!!! 2 kereta oren! (warna oren seingat aku)
eh? errrr..
tiba2 aku terpikir,
1) kereta2 mamat2 macho lagi macha dok parking mengelilingi bulatan tu.
2) ramai mamat2 macho lagi macha datang bersama kereta ala2 rempit kepunyaan mereka.
3) KAWASAN BULATAN TU KOSONG!
4) mereka lepak-ing situ bersama kamera2 mereka.


kaurang ada terpikir tak apa maknanya tu??
tu maknanya space kosong kat bulatan tu sebenarnya tempat drifter2 men-drift-kan kereta mereka lah oiiiiiiiiiiiii!


wakakakakakakakaaa!!!
muahahahahahahahaha!!!
aduhhhhhh!!! maluuuunyaaaa!! kitorang dengan GAHnya dah masuk space tu, dengan GAHnya dah bertukar driver, dengan GAHnya dah testing pusing2 stereng kereta, dengan GAHnya dah testing drive kereta ala2 sipot khinzir kat situ! and for sure mamat2 macho lagi macha yang dok keliling bulatan tu dok perhati kami dari awal! dok perhati kakak angkat aku bawak keta! dok perhati aku yang comel ni! ouh?!  :))


then, aku apa lagi, suruh kakak angkat aku tu cepat2 tukar tempat ngan aku, aku nak blah dari situ!! MySpace
sebabnya, 1) aku dan kami2 dalam keta tu MALU ok?!! 2) drifter kereta tu drift kereta macam menakutkan lah! kereta kami dekaaaat je dengan dia. aku terpikir 1 je kemungkinan yang berlaku iaitu kereta tu tersasar dari drift-nya dan berlanggar dengan keta kami! KEBABOOOOM!!! =.='


kesimpulannya, kami keluar dari bulatan tu sambil ketawa macam pontianak! LOL!




hanys: tapi ada 1 kereta viva gak dalam bulatan tu, maybe dia pon tak tau kot.. kah kah kah~ ;p

3 comments:

daisy said...

ko tunjuk la skill drift ko kat dia~ahaha..

tia said...

kahkah!
mesti malu gyler kann?
aduyai!

:))

h A n Y S said...

@daisy, masa nak blah dari space bulatan tu, aku dah siap drift dlu dah~bhahaha! *ayat bangga tahap cipan* ;p

@tia,ouh~ toksah cakap laaa...mmg malu giler ok!Giler pon tak malu mcm tu, hik hik~ ;P