kekasih-kekasih terangku!

TRY THIS!!

oh?! aku menang?!

salam readers::

pada satu malam yang gelap pelita gelita..(mestilah malam tu gelap der! =.=' )
aku bukak laling aku ni. usha2 shoutbox a.k.a chotchat aku,
baca2 jeritan histeria jiran2 blogger yang datang bertandang, dan tiba2!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

baca apa yang cik ieyla wish tuh.

erk?! aku menang contest??!!
aku blur kejap. berkira-kira bila masa aku join kontes??

duh!! *tepok dagu*
*speechless*
apa ke nenek yang nyanyuk lah kau ni cik hanisah oi! nenek kau pon tak nyanyuk macam kau, tahu?!!
baru join 2 contests dah lupa. :))

aku pi godek ke contest cik kila je, sebab aku tau yang 1st contest aku tak menang (for sure). heh~
then,



ohooooooooooooooooooooooooiii~!




ouh~mintak permission utk copy ye cik kila~ *wink2*
kaurang nampak tak??
nampak tak??
(kalau tak nampak sila lempang mata anda smoooothly ok!) ;p
ouhhh~~ guwe menang donggg~
pergh! ke-excited-an aku sungguh bersinar dan menyinar tatkala aku mem-bold-kan and membesarkan font size tu!
sila jangan jelesss~
bhahaha! MySpace

tak sia2 aku masuk contest ni,
2nd contest yang aku masuk,
actually, tak harap menang pon (hek! ayat cliche dow! hikhik)
tapi..tulah, rejeki katakan..
den dapek jugok~
tQ kila..
sebab ketawa masa baca entri malu tuh,
and sebab award aku as one of the winner, tempat ke-2 pon best ok! hehe~
dapat top-up 30hinggit, banyak gak tu kan? sebab aku selalu topup 5/10 hinggit jek,
keh keh keh~


hanys: kemenangan (eceh! word tak tahan~!) nih buat aku rasa excited nak join contest lain! MySpace


4 si penari jari menaip kata sendiri:

mia said...

ehheheee..tahniah dear...

man yusoef said...

wah best...nak join gak...ada contest lagi, bising2 la kat jiran-jiran....hehe

aliesha kirana said...

tahniah!!! heeheheh...


neway, AK dah follow..heeheh..

h A n Y S said...

@mia,tQ dear~! ;D

@man yusoef,ok! nanti ade contest lain,will tag u ok~? ;D

@aliesha kirana,hehe..tQ dear.. ;D

Related Posts with Thumbnails