lelong! lelong! siapa cepat dia dapat!! cepat!!!

lelongggg!! lelongggg!!! siapa cepat dia dapattt!!!
cepat2!!! adik2!! akak2!! abang2!!

ahak2~ macam kat pasar ikan pulak aku jerit. erk?! jerit?? heh heh~ ;p

anyway, tadi aku chat ngan member aku,fati, tengah2 chat, dia mintak tolong tanyakan pada siapa2 yang nak beli handphone baru. dia ni minah jual handphone. heh heh~ tak lah, gurau je.. chill fati ye~ ;p

handphone NOKIA C6-00, warna HITAM.
hitam??? smart ok!!!!  alamak.. aku baru beli hp baru la.. hikhik.. ;p

gambar from En.Google.harap maklum


tu dia! gambar kat atas tuh nokia C6-00.

harga fati jual RM 950. baru lagi. tak rosak, takde cacat cela. GPS semua segala dah siap ada.
tinggal beli and guna je. haha! (agak2 bagus tak marketing strategy aku? heh~  MySpace )

kalau nak mintak diskaun ke nanti kaurang berhubung terus lah dengan cik fati ni ha.
send mesej through FB dia ok. klik sini untuk akaun FB dia.

ermm..apa lagi nak cerita ea?
ha! pasal features and specifications! aduh, marketing strategy tak bagus! =.='

ok2, klik sini untuk more info, senang kerja. heh heh~ ;p



p/s: to fati, kalau ada apa2 nak tambah, sila komen ok. :D
      btw, tajuk entri macam over pulak, ngee~ ;D


6 comments:

mia said...

huwaa...hehee..hebat dear..rasa terpikat jugak ni..

Anonymous said...

cpt la trpikat...smentara bru 4hri guna nie..haha...

ko mcm lelong nset aku kt psar mlm ek...
4hri guna bru k..hehe

h A n Y S said...

@mia,haaa...mai2, beli2, barang murah, brg murah..hahaha! kalau terpikat, beli lah mia..hehe~

@fati, hahahaha! ok what cara aku lelong.. keh keh keh~ ;p

nabilah_2908 said...

hehehe..baik punya promote...dpt komisen tak..? ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
IKAN BAKAR

kobEj0rdan~ said...

blackberry xde??:P

h A n Y S said...

@nabilah, nanti dia upah iphone 1, kan fati??hehe~
taklah..just tlg member je ni.. :)

@kobejordan, ada2! kat kedai.. heh heh~ ;p