FOLLOWERS

TRY THIS!!

CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly

salam readers::

ok! *semangat lepas menang contest* keh keh keh~
hari ni aku nak join contest mortar board pulak.
eh eh, aku join contest ni bukan disebabkan aku menang contest kila tauu..
contest ni actually agak lama gak ah aku 'admire',hehe~masa aku blogwalking ke blog En.Edy.
sebab aku baru konvo ri tu, tu yang agak excited..tapi memandangkan contest ni aku ambil part yang letak gambar konvo (kena tapis betul2,carik yang cun2, keh keh keh~) so lambat lah menge-join-kan diri.. (gilak ah aku mencacatkan bahasa!heh~)


klik banner untuk join ;D


syarat contest:


1. Jadi follower blog ini
2. Copy banner contest, paste pada entry contest anda dan linkkan terus ke entry contest ini.

4. Upload SATU sahaja gambar convocation anda yang terbaik

ATAU 

Untuk mereka yang belum convo/tiada gambar convo...
Buat ucapan tahniah convocation paling unik untuk tuan punya blog/kawan anda (tidak melebihi 30 patah perkataan).
(pilih salah satu, kalau nak buat dua2 pun boleh, tapi mesti dalam entry berasingan)

5. Tinggalkan link entry anda pada bahagian comment entry ini.
6. Tag seorang atau lebih rakan blogger lain. (makin ramai kene tag, makin cerah peluang nak menang)


Tarikh tutup penyertaan : 11.59 PM (31/10/10)

Updated : Gambar untuk hadiah2 click SINI.

*seorang peserta layak memenangi lebih dari 1 hadiah (jika menyertai kedua-dua kategori)




so,gambar yang aku pertaruhkan adalahhh~:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jeng jeng jeng~ (haha! bajet suprise lah konon! ;p)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
aku (tengah2 bertudung cokolat) dgn member2 kelas SBC
*sila klik gambar utk lebih clean and clear*




gambar ni lah yang tercantik dan terbaik (bagi aku lah, heh~) untuk contest ni..
berlatarbelakangkan Masjid Sultan Ismail,UTM yang indah, gah berdiri tu, ngeh2~
kalau ikutkan nafsu serakah aku yang menggelodak, bergelora ni, nak je aku letak SEMUA 10 gambar2 konvo tercantik and terbaik dalam collection aku ni, tapi memandangkan aku ni kuat imannya, so aku letak 1 je lah MySpace


ok. done!

jiran2 blogger yang aku nak tag adalah:



7 si penari jari menaip kata sendiri:

E.d.Y said...

thanks sudi join contest ni...tunggu keputusannya nnt k...good luck...:)

Pencacai Alim said...

gmbr konvo aku ilang..huhuhu

man yusoef said...

cik...saya dah lama join contest nie yea...haha

h A n Y S said...

@edy,same2~ ;D

@pencacai alim,alahaiii..sayang kot gamba konvo ilang..kenangan 2.. huhu~ *tumpang kau sedih skali* ;p

@ouh~~~xpasannn..haha~ tp xpe la kann.. ;D

Si Bunga said...

aku tak nak tag ker?? waaaaaaa :((

h A n Y S said...

@rafi, dah ko xreti nak wat,mcm ne aku nak bg~ =.='

butterflyana said...

Good Luck! :)

Related Posts with Thumbnails